Guest chikiriki #1 Публикувано 28 Април, 2006 главите от d16z6 работят перфектно с блокове d15 d16 за d14 не съм пробвал ! ако някой ентусиасти нямат достатъчно знания да четат ! а не да серат в чужди теми ! тези глави както и от d15z6 ! са най изгодният начин за реално увеличение на кс и вм !най важното е че има огромно количество информация -безплатна как да се направи грамотно така че ако някой си намери такава глава - да чете ! а не да слуша сулю и пулю ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ZnipeR #2 Отговорено 28 Април, 2006 (Редактирано) пич явно визираш мен, сложи си такава глава на д16 блок и ела да те размажа с д15 блок с д15 глава, само че си носи $ Редактирано 28 Април, 2006 от ZnipeR Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest tinki #3 Отговорено 29 Април, 2006 Май вместо да си мерите пишките по-добре се обосновететоест и аз искам да знам за и против пък истината сама ше изплува................и световен мир Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #4 Отговорено 29 Април, 2006 (Редактирано) Редактирано 29 Април, 2006 от greenwather Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #5 Отговорено 29 Април, 2006 главите от d16z6 работят перфектно с блокове d15 d16 за d14 не съм пробвал ! ако някой ентусиасти нямат достатъчно знания да четат ! а не да серат в чужди теми ! тези глави както и от d15z6 ! са най изгодният начин за реално увеличение на кс и вм !най важното е че има огромно количество информация -безплатна как да се направи грамотно така че ако някой си намери такава глава - да чете ! а не да слуша сулю и пулю ! <{POST_SNAPBACK}> значи съгласен съм с мнението на Знипера.второ не говори с недомлъвки ами кажи кой визираш по точно под СУЛЮ И ПУЛЮ,знипера предполага че него аз мисля ,че мен. като плюеш по някого се обоснови . После , реално увеличение да, ама за колко????? ти правил ли си го ? аз да и знам колко струва. МНОГО ако го направиш свестно а не просто така. и си попълни профила. и не ми се сърди нищо лично. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest BOSS`HOGG #6 Отговорено 29 Април, 2006 главите от d16z6 работят перфектно с блокове d15 d16 за d14 не съм пробвал ! ако някой ентусиасти нямат достатъчно знания да четат ! а не да серат в чужди теми ! тези глави както и от d15z6 ! са най изгодният начин за реално увеличение на кс и вм !най важното е че има огромно количество информация -безплатна как да се направи грамотно така че ако някой си намери такава глава - да чете ! а не да слуша сулю и пулю ! <{POST_SNAPBACK}> Напълно подкрепям тази хипотеза за6тото автора на тази съ6тата хипотеза ми я направи тая схема на блок д15б2 сложихме глава от д16з6 и вси4ко останало,делко,компютър,колектори и инжекцията.и тоя съ6тия автор ми направи вси4ко това пове4е от СВЕСТНО за6тото колата ми върви невероятно добре и бих се пробвал с всяка д15б2-ка и съм сигорен 4е няма да имам проблем сре6то една д15 с д15-глава.Смея да твардя вси4ко това за6тото аз ли4но изпитах тая промяна на колата си със съдеиствието на chikiriki.Ни6то ли4но сре6ту никои,просто споделям мнение което съм го изпитал ве4е.Колата ми в момента работи перфектно,върви перфектно,и гори перфектно,до момента нямам никакви ядове с нея и съм максимално доволен от това което се полу4и. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest group4dam #7 Отговорено 29 Април, 2006 главите от d16z6 работят перфектно с блокове d15 d16 за d14 не съм пробвал ! ако някой ентусиасти нямат достатъчно знания да четат ! а не да серат в чужди теми ! тези глави както и от d15z6 ! са най изгодният начин за реално увеличение на кс и вм !най важното е че има огромно количество информация -безплатна как да се направи грамотно така че ако някой си намери такава глава - да чете ! а не да слуша сулю и пулю ! <{POST_SNAPBACK}> значи съгласен съм с мнението на Знипера.второ не говори с недомлъвки ами кажи кой визираш по точно под СУЛЮ И ПУЛЮ,знипера предполага че него аз мисля ,че мен. като плюеш по някого се обоснови . После , реално увеличение да, ама за колко????? ти правил ли си го ? аз да и знам колко струва. МНОГО ако го направиш свестно а не просто така. и си попълни профила. и не ми се сърди нищо лично. <{POST_SNAPBACK}> ей гашник,момчето е правило повече Хонди отколкото ти си виждал Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ZnipeR #8 Отговорено 29 Април, 2006 момчето нека си е правило и да продалжава да прави, не се карайте заради мен. чакам секва правена SOHC система да видите кво сте правили само че проби не правим а $ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #9 Отговорено 29 Април, 2006 (Редактирано) главите от d16z6 работят перфектно с блокове d15 d16 за d14 не съм пробвал ! ако някой ентусиасти нямат достатъчно знания да четат ! а не да серат в чужди теми ! тези глави както и от d15z6 ! са най изгодният начин за реално увеличение на кс и вм !най важното е че има огромно количество информация -безплатна как да се направи грамотно така че ако някой си намери такава глава - да чете ! а не да слуша сулю и пулю ! <{POST_SNAPBACK}> значи съгласен съм с мнението на Знипера.второ не говори с недомлъвки ами кажи кой визираш по точно под СУЛЮ И ПУЛЮ,знипера предполага че него аз мисля ,че мен. като плюеш по някого се обоснови . После , реално увеличение да, ама за колко????? ти правил ли си го ? аз да и знам колко струва. МНОГО ако го направиш свестно а не просто така. и си попълни профила. и не ми се сърди нищо лично. <{POST_SNAPBACK}> ей гашник,момчето е правило повече Хонди отколкото ти си виждал <{POST_SNAPBACK}> е и?колаправена от Знипера ще разцепи всички едновалови витеци. аз не знам колко коли е правил а и не знам ти дали знаеш аз колко Хонди съм виждал обаче резултатите се видяха на Калояново . а иначе всеки може да си говори приказки . а по въпроса за гашника намерило се кой да ми го каже . а иначе нямам нищо против .чикирики просто когато говориш за някого кажи му го директно както ти и аз в случая. Редактирано 29 Април, 2006 от greenwather Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #10 Отговорено 29 Април, 2006 главите от d16z6 работят перфектно с блокове d15 d16 за d14 не съм пробвал ! ако някой ентусиасти нямат достатъчно знания да четат ! а не да серат в чужди теми ! тези глави както и от d15z6 ! са най изгодният начин за реално увеличение на кс и вм !най важното е че има огромно количество информация -безплатна как да се направи грамотно така че ако някой си намери такава глава - да чете ! а не да слуша сулю и пулю ! <{POST_SNAPBACK}> Напълно подкрепям тази хипотеза за6тото автора на тази съ6тата хипотеза ми я направи тая схема на блок д15б2 сложихме глава от д16з6 и вси4ко останало,делко,компютър,колектори и инжекцията.и тоя съ6тия автор ми направи вси4ко това пове4е от СВЕСТНО за6тото колата ми върви невероятно добре и бих се пробвал с всяка д15б2-ка и съм сигорен 4е няма да имам проблем сре6то една д15 с д15-глава.Смея да твардя вси4ко това за6тото аз ли4но изпитах тая промяна на колата си със съдеиствието на chikiriki.Ни6то ли4но сре6ту никои,просто споделям мнение което съм го изпитал ве4е.Колата ми в момента работи перфектно,върви перфектно,и гори перфектно,до момента нямам никакви ядове с нея и съм максимално доволен от това което се полу4и. <{POST_SNAPBACK}> не говори смешки ,че няма да имаш проблем .моля. верно е че върви много твоята кола обаче верно е че колата на тино дето е д15 с глава д15 ще те разцепи Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest group4dam #11 Отговорено 29 Април, 2006 Софииските шимширици веднага ми блокираха постовете _I_ пак заради дългокосия гей Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ZnipeR #12 Отговорено 29 Април, 2006 на тино д15-ката не е готова още компютъра е спира на 7100 а в момента потенцяла е 9200 като наредим компютъра се готвим за голям втек теа фенове дето са чели в интернет кво да си прават с колите им пращам много поздрави и да продължават да четат със здраве ма да не си мерат пишките с мен, нагло ама си го заслужават Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #13 Отговорено 29 Април, 2006 (Редактирано) дете се обръща към дядо си който чете вестник Дядо ,дядо виж една камила лети Дядото : да ,да .....Дядо ,дядо виж още една камила лети Дядото : да , да .....Дядо ,дядо виж цяло ято камили летят Дядото : да , да те там вият свойте гнезда та и аз те слушам и ти обръщам внимание колкото дядото на детето ,та говори си не ми пречиш . и не е важно кой от каде е !щото във всеки град има готини хора и обратното . Редактирано 29 Април, 2006 от greenwather Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO #14 Отговорено 29 Април, 2006 Абе не сте ли чували,че като двама си ги мерят вие нямате място там Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest street_fighter #15 Отговорено 29 Април, 2006 тцтцтцтцтц интересно стана ама вместо да се карате за глупости замисляли ли сте се ако се съберете да направите нещо общо и да обмените опит вместо да си мерите пишките като някои деца на по 16 -17 год...колеги смешно е...аз ше ви разцепа с Алфата повечето Д15ки ама си трайкам ебати стига беизлагате се...аз предлагамелате на събора другата неделя и мерете двигатели и споделете опит Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #16 Отговорено 29 Април, 2006 ок нека да има мир ,аз се извинявам на Чикирики ,и световен мир Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest BOSS`HOGG #17 Отговорено 30 Април, 2006 главите от d16z6 работят перфектно с блокове d15 d16 за d14 не съм пробвал ! ако някой ентусиасти нямат достатъчно знания да четат ! а не да серат в чужди теми ! тези глави както и от d15z6 ! са най изгодният начин за реално увеличение на кс и вм !най важното е че има огромно количество информация -безплатна как да се направи грамотно така че ако някой си намери такава глава - да чете ! а не да слуша сулю и пулю ! <{POST_SNAPBACK}> Напълно подкрепям тази хипотеза за6тото автора на тази съ6тата хипотеза ми я направи тая схема на блок д15б2 сложихме глава от д16з6 и вси4ко останало,делко,компютър,колектори и инжекцията.и тоя съ6тия автор ми направи вси4ко това пове4е от СВЕСТНО за6тото колата ми върви невероятно добре и бих се пробвал с всяка д15б2-ка и съм сигорен 4е няма да имам проблем сре6то една д15 с д15-глава.Смея да твардя вси4ко това за6тото аз ли4но изпитах тая промяна на колата си със съдеиствието на chikiriki.Ни6то ли4но сре6ту никои,просто споделям мнение което съм го изпитал ве4е.Колата ми в момента работи перфектно,върви перфектно,и гори перфектно,до момента нямам никакви ядове с нея и съм максимално доволен от това което се полу4и. <{POST_SNAPBACK}> не говори смешки ,че няма да имаш проблем .моля. верно е че върви много твоята кола обаче верно е че колата на тино дето е д15 с глава д15 ще те разцепи <{POST_SNAPBACK}> Добре няма да говоря пове4е СМЕ6КИ,6те бъда сериозен.То разцепванка,на приказки вси4ко се постига ,утре,вдругиден може и някои голям в-тек да разцепите.За6то тряяя се осира темата,и да се говорят някакви простотий кои кого 6тял да разцепи.Вместо да се постигне някаква обмяна на опит и да споделим кои кво е направил,то се по4наха,кои кого 6тял да разцепи и т.н.Когато седна на компютъра и влезна в хонда форума,сядам с желанието да нау4а не6то ново за любимата марка,а то кво пак някакъв сериал,някаква интрига,кога 6те спрете с интриганските историйки.Мисля 4е пове4ето от нас искат да полу4ат ТУК ,както и да споделят полезна информация за своята колица, а то кво се полу4ава,всяка по интересна и сериозна тема се осира.Не искам да се карам с никой и не съм против никой.Искам само да нау4а не6то ново и да споделя полезна информация за на6ата марка.Писна ми да 4ета само спорове и драми,мисля 4е тряя се поспрем.Аи лека и със здраве. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ZnipeR #18 Отговорено 30 Април, 2006 мир , ако съм ядосал някой с на тино колата моля обръщайте се към мен той не знае много а и с някой отзиви след състезанието му убихте ентусиазма което говори много лошо за вас Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest tinki #19 Отговорено 30 Април, 2006 (Редактирано) Добре няма да говоря пове4е СМЕ6КИ,6те бъда сериозен.То разцепванка,на приказки вси4ко се постига ,утре,вдругиден може и някои голям в-тек да разцепите.За6то тряяя се осира темата,и да се говорят някакви простотий кои кого 6тял да разцепи.Вместо да се постигне някаква обмяна на опит и да споделим кои кво е направил,то се по4наха,кои кого 6тял да разцепи и т.н.Когато седна на компютъра и влезна в хонда форума,сядам с желанието да нау4а не6то ново за любимата марка,а то кво пак някакъв сериал,някаква интрига,кога 6те спрете с интриганските историйки.Мисля 4е пове4ето от нас искат да полу4ат ТУК ,както и да споделят полезна информация за своята колица, а то кво се полу4ава,всяка по интересна и сериозна тема се осира.Не искам да се карам с никой и не съм против никой.Искам само да нау4а не6то ново и да споделя полезна информация за на6ата марка.Писна ми да 4ета само спорове и драми,мисля 4е тряя се поспрем.Аи лека и със здраве. <{POST_SNAPBACK}> Е ТВА Е истината иначе ша западне хубавото форумче и треа си купувам голф Редактирано 30 Април, 2006 от tinki Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове