Jump to content
Guest simeonov78

ПОМОЩ

Recommended Posts

Guest simeonov78

Здравейте колеги,Моля ви за мнения и препоръки относно закупуване на качествена ламбда сонда. Автомобила е Хонда Акорд 1.8 16V, '97г (F18А3 двигател). BOSCH не произвежда точно за този модел, a в BULTRACO- искат 485 лв. Ако някой има опит и знае откъде мога да купя такова нещо моля да помага. Купих колата с някаква фордовска ламбда и ми гори доста. Предварително благодаря!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Jonini

Сервиз МОТОМАН намира се точно до спирката на Исул. тел.944 18 08 GSM 0887 911 001 Представител са на Бош, но ще ти намерят заместител.ПП Видях колега 4е си от Русе обади им се после може да се измисли нещо с куриерска фирма. Успех.

Редактирано от Jonini

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

ами имаше на NGK някаква универсална .... но е с 2 вида съпротивление и трябва да се подбере точната от 2те ... май беше към 150лв ... не е тва цената но е някъде там ... със сигурност под 200 беше .... ако те интересува пиши едно ЛС да проверя цената ква беше.

Редактирано от Rust

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest simeonov78

Благодаря за помощта,Ще се обадя на посочените телефони, ако някой все пак има други идеи, да пише. :whistle:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest nikicar

Благодаря за помощта,

Ще се обадя на посочените телефони, ако някой все пак има други идеи, да пише.

:whistle:

<{POST_SNAPBACK}>

Имам универсални сонди на Japan Parts .Със 1 и 2 кабела е 60лв. а със 3 и 4 кабела са по 80лв. Пиши ми на е-майла : adventurecarbg@abv.bg

Наричат ги универсални , понеже могат да се монтират на почти всички видове мотори , трябва само да си прехвърлиш кабелните клеми от старата си сонда .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...