Jump to content
Guest Ивайло Петков

Драскотини по лаковото покритие.

Recommended Posts

Guest Ивайло Петков

След лек offroad до една вила по автомобила се появиха няколко драскотини.На мен не ми пречат изобщо, но жената много се дразни.Та дайте акъл как/къде се махат без пребоядисване.Драскотините са само по лака, но на едно място се вижда белия слой под боята.Става ли само с нещо като полиране, че не ща да ми бъзикат колата.10x.

Редактирано от Ивайло Петков

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dancing_niki

Един познат си беше одрал колата на някакви храсти. С търпеливо търкане с полир паста нещата изчезнаха. Можеш да опиташ, но съвсем внимателно и търпеливо и изключително ограничено с абразивна полир паста и след това няколко пъти с паста за блясък. Но първо опитай с пастата за блясък или там защитна, каквато докопаш (аз полирах колата на приятеля ми с Turtle) и ако не става, чак тогава първо абразивната, после покривната. Но пак те предупреждавам да внимаваш ако се стигне до абразивната.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest cls

Може да стане с пастиране ако пораженията не са големи.Само, че трябва някой с хубава машинка да ти го направи.Другият вариант е с един памучен парцал и паста за зъби.Мажеш с пастата и търкаш като за световно с памучния парцал.Това съвсем сериозно-пастата за зъби е фин абразив :hondarulez:П.С.Ей,танцуващия Ники ме изпреварил-тука ме захеяха :thumbs1:;)

Редактирано от cls

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dj_mi6o

В зависимост от дълбочината на драскотините - може и да се пастира,а може и да не успееш! :hondarulez: Аз знам един начин на истинско пастиране.паста на "3М" - както следва.С N1,N2,N3 - Продават се във всеки магазин за автобои!1-цата е за по-едрите драскотини,2-ката "оформя",а 3-ката е само за гланц;"блясък", т.е. трябва да наблегнешна 1-та. Може и на ръка с мека тъкан :thumbs1: Това е паста с която работя - другите дет са по ОМВ и т.н.са дале4 по-лоши!!!!! ;) Всичко описано е от личен опит - останалото е въпрос на избор!!!!! :D

Редактирано от dj_mi6o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ивайло Петков

Благодаря за отговорите.Точно това исках да чуя. :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития