Two 1 #1 Публикувано 23 Януари, 2011 Предлагам да се направи раздел "how to" или нещо такова.Когато някой се интересува как да си направи нещо да знае къде да търси Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
chris_barnes 1296 #2 Отговорено 23 Януари, 2011 Такъв раздел вече има Казва се Полезни технически теми. Проблема е, че всеки пише, а никой не чете... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Gaze.bg 146 #3 Отговорено 23 Януари, 2011 Нещо такова ли имаш предвид колега ? http://forums.hondabg.com/index.php?showforum=37 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Two 1 #4 Отговорено 23 Януари, 2011 (Редактирано) Прави сте,но цял ден търся информация как се претапицират седалките и никъде не намерих.Щукна ми че може да се направи раздел точно за такива работи,хем знам за тази тема която посочихте )))))) Ако може направо я изтрийте тази(безполезна е).Напоследък много ми станаха гафовете май Редактирано 23 Януари, 2011 от Two Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Two 1 #5 Отговорено 23 Януари, 2011 Ще съм благодарен ако някой може да ми даде някаква информация за претапицирането (неможах да си единта 2ри път горния пост,затова пиша втори) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rEsPeCtiVe 148 #6 Отговорено 23 Януари, 2011 Няма защтото почти никои не претапицира самостоятелно! За целта е нужно да намериш тъи наречените хора "тапицери" и си решаваш проблема Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Two 1 #7 Отговорено 23 Януари, 2011 Няма защтото почти никои не претапицира самостоятелно! За целта е нужно да намериш тъи наречените хора "тапицери" и си решаваш проблема Е аз имам желание да пробвам,пък и 400-500 лева ме сърбят ,има по наложителни работи за правене по колата Дано се осъществят плановете ми и да показвам снимки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове