Jump to content
Guest sunny

предна броня евтиния?

Recommended Posts

Guest sunny

Бе намерих си броня за 5 генерация предна за 65лв :blink: Но е производство малаизия а ло6ото е 4е я нямат в нали4ност та се 4удя дали да я пора4Вам???Някои от вас знае ли дали си заслужава!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

то за тия пари и да я хвърлиш дори, пак си струва опита! От къде таа амортия и какви други части предлагат? :blink::D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest sunny

фар нов с мотор4е 90лв,мига4 нов 17лв!!!ман6он на ван6но каре-12лв!само за тия знам!+ бронята!!!Зна4и ме саветва6 да я взема!!!Притесняваме ме каква и е изработката и дали 6те пасне както оригинала!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest sunny

опс,гре6ка!!!Фара е без мотор4е!!!:blink::D:P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iceman1234

Е. къде е промоцията, така и не каза? И ще те чакаме на срещата, дано да си я стегнал до тогава де!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest no1else

тук в Русе като си купувах маншон за външното каре също беше 12лв....кое ти е толкова странно ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest sunny

тук в Русе като си купувах маншон за външното каре също беше 12лв....кое ти е толкова странно ?

<{POST_SNAPBACK}>

странно ми е не за карето а за бронята!то затжа темата не се отнася за ман6он!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iceman1234

Ами колегата Insane и той заби някаква много тънка броня, на много подобна цена (сега не се сещам точно), купува я от Сливен, е неговата е седан, ама бронята си беше ОК. Какво толкова му мислиш, ако искаш си вземи от Бултрако, ако ти се трошат пари! :blink: Там ще е Original ама цената ... х4 ... х5 ... знае ли се, може и повече.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest atanasbe

аз съм със такъва броня щото зимата се въртях. аз съм си доволен. малко не пасва как трябва ама се нагласява

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest paRADOx

За части от сорта на калници, брони, вежди и т.н. съм се натъквал на такива аномалии, че вече не знам в какъв свят живеем:Калник-преден ляв си намерих втора употреба за 40лв, обаче забележете преден десен за колко ми предлагат - втора употреба -200лв, нов с поръчка - 215лв, нов от Бултрако - НАД 450лв.Така че кой каквото си намери - да взима и да бяга!!!пс:Още си нямам читав десен калник...

Редактирано от paRADOx

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gydi

предна броня за моя акорд96 оргинал 1200 лв. менте 420лв.Кажи къде е магазина. Град.Телефон?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest edikoisi

предната броня от ХОНДА оригинална струва към 1000 лв така че взимай тази и ще е нагласите поне в БГ маисторите по ги бива

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest sunny

адреса на магазина е-"Toyota"Ул.Ал.Малинов.Гр.Пловдивтел.032621955032621956032622971032621957

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...