Jump to content
Guest viTec

Въпрос ГАБАРИТИ

Recommended Posts

Guest viTec

незнам нищо и се надявам да не се смеите много но нямам габарити отпред и не видях да има някаде крушки малки за габарити кажете колеги с 2 ген

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest maddog

Я виж отстрани до фара...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ZnipeR

вообще ли нямаш габарити или крушките са изгорели

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest viTec

начи като включа габаритите отзад има таблото свети оба4е отпреде никои :P незнам да са изгорели и на двата фара габаритите ;) едновременно ;):D;) те ваобще каде стоят крушките за габаритите ;);):thumbs1:;):hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

по принцип си стоят отстрани на фаровете а доло в бронята ти са мигачите но така до колкото я видях твоята броня няма мигачи и най-вероятно са качени горе на мястото на габарита .дано съм ти бил полезен :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest viTec

по принцип си стоят отстрани на фаровете а доло в бронята ти са мигачите но така до колкото я видях твоята броня няма мигачи и най-вероятно са качени горе на мястото на габарита .дано съм ти бил полезен ;)

<{POST_SNAPBACK}>

Tова сега означава ли че няма да имам габарит :thumbs1::hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest maddog

Споко.Като го докопам тоя пич за гумите,сичко ше си каже-и за габаритите и за другите работи... :whistle: .Ще ти обясня на лични.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest NCN

по принцип си стоят отстрани на фаровете а доло в бронята ти са мигачите но така до колкото я видях твоята броня няма мигачи и най-вероятно са качени горе на мястото на габарита .дано съм ти бил полезен ;)

<{POST_SNAPBACK}>

Tова сега означава ли че няма да имам габарит ;):blink:

<{POST_SNAPBACK}>

Значи вадиш габарита(в случая при теб е мигач) пробиваш нов дупка под оригиналната дупка, в оригиналния отвор връщаш габарита с крушка 5W без цокул, в новата слагаш мигача но, за целта си копуваш диодна(обикновенната идва дълга и опира в стъклото) крушка 21W-жълта и си ОК. :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest viTec

Мерси батка ся 6те видя кво ще маисторя :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found