Jump to content
Guest Stef

Honda Motor Co.

Recommended Posts

Guest Stef

Honda, третият по големина производител на автомобили в Япония, отчете в сряда рекордна нетна печалба за пета поредна година благодарение на високите продажби в САЩ и на извънредни приходи, свързани с пенсионни фондове. Автомобилната компания заяви, че нетната печалба за годината, която приключва на 31 март, е скочила с 23% до 597 млрд. йени (5,2 млрд. щ. д.) спрямо предходната година. Продажбите на компанията са се увеличили с 14,5% до рекордните 9,908 млрд. йени. Оперативната печалба бележи скок от 38% до 868,9 млрд. йени.

Сега ако ги вкарат и във Ф1 тия кинти - само 10% не повече :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside

Браво, браво. Добре ще е наистина малко повече да наблегнат на формулата, не че и без това правят малко работи ама за малко реклама и удоволетворение на нас феновете :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest cK1

е нисан са ги испреварили ли ? защото хонда бяха 2-ри миналата година (или поминалата година )по брой продадени автомобили, а нисан от както се заиграха с рено нещо мноо ме дразнят деаа прават само едни грозотии ... :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lz2lps

То се очакваше да са на първите места по продажби като се има в предвид, че тука в САЩ 1/3 от колите които се купуват (поне тука в Калифорния) са или Хонда или американския вариант Акура. Аз имах възможността да се возя в Acura TL (3.2 L, 260hp) и новия Civic Coupe, но едно нещо ми направи неприятно впечатление в новите Хонди (вероятно това важи и за всички други коли) - предницата е много къса и таблото вътре в колата е много голямо, т.е. като караш не виждаш къде ти е предницата (макар и да съм висок 1.90, а шофьора на купето да беше 1.50 аз виждах предницата колкото и той :whistle: ). Другото което ме дразни е, че новите модели стават все по-тумбести и въобще не приличат на бегачките, заради които и аз сега съм Хонда фен. Това важи и за новия NSX, прототипа на който видях в едно американско списание - няма нищо общо със старите модели, на които аз най-много се кефих. Като заключение на мойте мисли тука мога да кажа, че ХОНДА си остава най-готината кола за мене, въпреки новите и необичайни форми и надали като си купувам нова кола ще се замисля и секунда за някоя друга марка. Имах честа да се возя и в Mercedes SL55 AMG (5.5l, 500hp), тъй като една вечер имах много работа и колегите бяха се прибрали със служебната кола и шефа реши да ме закара до къщата. Та шефа реши да ми покаже какво може колата. Наистина много е бърза, но дори и за секунда не изпитах тръпката, която изпитвам когата аз си карам и "ръчкам" мойта Хонда в България , която е само 1.5л и 101 кобилки под капака, от които сигурно вече съм пуснал няколко на свобода . Айде поздрави на всички Хонда маниаци в БГ и да си карате най-готината кола със здраве. HONDA RULZ!!!!!!!!!!!!!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...