Me Gusta 137 #1 Публикувано 18 Януари, 2011 Здравейте, продавам добре познат колектор от темата за всмукателите ОБХ. Причината за продажбата е, че не ми върши работа, входа на дросела е за 55мм а моят е 60. Хората го изкоментираха- положително или не , всеки има право на мнение. Продавам го за цената която съм го взел от колегата ,поради факта че не съм го слагал нито е каран някога колектора. Цената е 150 лева. Според мен колектора е доста приличен,купих го с цел подобрение но просто не съм видял това че е за Д серия дросел. 0899161991 Евгени или на лични Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Me Gusta 137 #2 Отговорено 27 Януари, 2011 Bump на тази цена са стоковите колектори Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Me Gusta 137 #3 Отговорено 13 Февруари, 2011 Хайде на колектора Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Me Gusta 137 #4 Отговорено 21 Февруари, 2011 Последен ъп ако не го земете сега слиза от продажба Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове