Jump to content
UglyDucky

части от Д13 промо

Recommended Posts

Продавам останките от моя Д13б2 след суапа : делко - 30лв всмукател с карбуратора и вакумната кутия - 30лв стартера - 20лв генератора - 20лв главата с вала,клапаните... и капака - 30лвЧастите са перфектно работещи,пращам по Еконт и приемам поръчки на ЛС,но за предпочитане на 0885 366 930 :honda:Не съм казал, че цените са крайни,търпят коментар :rolleyes: Редактирано от UglyDucky

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Останаха налични:) полуоски с каретата - х25лв всмукател с карбуратора и вакумната кутия - 30лв стартера - 20лв генератора - 20лв главата с вала,клапаните... и капака - 30лвЧастите са перфектно работещи,пращам по Еконт и приемам поръчки на ЛС,но за предпочитане на 0885 366 930 :DНе съм казал, че цените са крайни,търпят коментар :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Останаха налични полуоски с каретата - х25лввсмукател с карбуратора и вакумната кутия - 30лвстартера - 20лвгенератора - 20лвглавата с вала,клапаните... и капака - 30лвЧастите са перфектно работещи,пращам по Еконт и приемам поръчки на ЛС,но за предпочитане на 0885 366 930 Не съм казал, че цените са крайни,търпят коментар

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Останаха налични всмукател с карбуратора и вакумната кутия - 30лвстартера - 20лвгенератора - 20лвглавата с вала,клапаните... и капака - 30лвЧастите са перфектно работещи,пращам по Еконт и приемам поръчки на ЛС,но за предпочитане на 0885 366 930 Не съм казал, че цените са крайни,търпят коментар Редактирано от Dragi4

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Останаха налични всмукател с карбуратора и вакумната кутия - 30лвстартера - 20лвгенератора - 20лвглавата с вала,клапаните... и капака - 30лвЧастите са перфектно работещи,пращам по Еконт и приемам поръчки на ЛС,но за предпочитане на 0885 366 930 Не съм казал, че цените са крайни,търпят коментар

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Останаха налични

всмукател с карбуратора и вакумната кутия - 30лв

генератора - 20лв

главата с вала,клапаните... и капака - 30лв

Частите са перфектно работещи,пращам по Еконт и приемам поръчки на ЛС,но за предпочитане на 0885 366 930

Не съм казал, че цените са крайни,търпят коментар

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Останаха налични

всмукател с карбуратора и вакумната кутия - 30лв

генератора - 20лв

главата с вала,клапаните... и капака - 30лв

Частите са перфектно работещи,пращам по Еконт и приемам поръчки на ЛС,но за предпочитане на 0885 366 930

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Останаха налични :)

всмукател с карбуратора и вакумната кутия - 20лв

генератора - 20лв

главата с вала,клапаните... и капака - 20лв

Ако няма интерес и тези 7дни... отиват на вторични :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Всичко продадено, катинар на темата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития