Red Line 33 #1 Публикувано 17 Януари, 2011 Здравейте съфорумници, понеже се спрях да претапицирам таблото и корите на мойта хондела. Искам да попитам от къде може да се купи от София изкуствена бяла кожа с дунапрен или някакъв вид подплата. Става въпрос за почти всички кори и таблото.Благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mom4i74 23 #2 Отговорено 17 Януари, 2011 Платове ,кожи и консумативи за тия цели можеш да си купиш от: като подминеш полицейската карулка на околоврьсния пьт посока панчерево има на около 300 метра един хотел от дясната страна. Забравих му името. В двора на хотела е магазина. Ще останеш приятно изненадан от разнообразието и избора. Аз от там си купувах плата а тавана и лепилото. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
cerwin_crx 0 #3 Отговорено 22 Януари, 2011 Платове ,кожи и консумативи за тия цели можеш да си купиш от: като подминеш полицейската карулка на околоврьсния пьт посока панчерево има на около 300 метра един хотел от дясната страна. Забравих му името. В двора на хотела е магазина. Ще останеш приятно изненадан от разнообразието и избора. Аз от там си купувах плата а тавана и лепилото.И аз от там си пазарувам,цените са добри и има голям избор на стока Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове