Jump to content
srusev

Съвет преди купуване на Хонда Сивик

Recommended Posts

Здравейте,Предстои ми закупуването на Honda Civic Хеч 1,6 2004г. на 100х. километра. От една година е на пракинг, притеснява ме че дисковете на сппирачките са хванали ръжда. Искам да попитам и за други неща които да гледам.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Това за дисковете не е проблем,че са хванали повърхносна ръжда.Ако си от София закарай я при Омбре да я види.Ако си от провинцията пиши да те упътим къде да я закараш за първоначална проверка преди покупка.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей, колегатова би трябвало да е европейските 7-ци и ако е от тази година значи е facelift-а има някой слаби места които може да огледаш:1. Има оплаквания от виене на скоростната кутия за 1.4/1.6 (а за автоматика казват, че е здрав и няма оплаквания)2. Рейката дали тропа, рязко наляво-надясно поотраква ли или по паважен път звука е доста "ушиваден" .3. Масово са ги връщали (поне в Англия) заради спукано разширително казанче на антифриза (изтича антифриз само когато е добре загряла, обърни внимание, ако нивото е ниско може да се наложи смяна на казанчето 20-30 евро).4. Климатика провери дали работи трябва буквално моментално да замръзне тарабата която излиза от компресора.5. Рамото на задната чистачка е доста крехко разклати го леко ( докато аз оглеждах една ми остана в ръцете :) ).6. Провери дали централното работи дали заключва всички врати и най-вече багажника.за дисковете провери дали нямат прекалено голям ръб в края, ако имат едва ли е на 100 хил. км., а ръждата пада след 5-6 карания не се притеснявай за нея (в начало се чува леко дерящ звук при спиране докато накладките излъскат дисковете).Като цяло колкото и да гледаш една кола всичко е въпрос на късмет, така че стискаме палци :)

Редактирано от Code7
  • Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Не съм от софия чух за Омбре, с навигацията ще ги намеря.Да фейс лифт е. 1,6 е, но незнам дали е автомат. Ще я пробвам за тези дефекти, а иначе дано да няма вътрешни проблеми, но там диагностиката ще каже. Иначе много ми допада и нямам търпение да сменя стария голф :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...