Jump to content
prelude

ОЕ ремонтен комплект задни сп. апарати

Recommended Posts

Сбъркал съм си номерата на ремонтните комплекти за задните апарати на Акорд купето и съм взел без да искам за Акорд Аеродек,т.е. Комби.Ставан на модела 90-93 с 2.0 двигател както и на модела 94-98 с 2.0 или 2.2.Говоря за Комбита само.Това е ОЕ номера на частите които продавам - 01473-SV5-000Цената им е $20/ комплект , което значи че всеки който 40лв за брой ги има.Или 70лв за двата.Единия е отварян,но само видяхме че не отговаря на външния диаметър на моя апарат и не е монтиран.Снимки малко по-късно.Комлектът съдържа гумички на водачите 2бр.,предпазен маншон на буталото 1бр.,уплътнителен пръстен на буталото 1бр.,дихтунги за кухия болт по който минава спирачна течност за апарата 2бр.,някакви две гумички за откъм мястото където се хваща ръчната спирачка и 3 вида смазки-една за гърба на накладките да не скърцат,една за водачите и друга за буталото на апарата.Комплектите са много готини,мен ме радват много.За справка в Бултрако цената им е 96лв за брой.0889601489 или тук.

Редактирано от prelude

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Малко късно,но ето и снимки на комплектите дето имам за продаване-2 броя са.

Единия е отварян,но не е монтиран.

Само сравнихме размерите на гумичките на масата и го върнах обратно в пликчето му.

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...