Jump to content
Guest mihho

Съвместимост Фарове

Recommended Posts

Guest mihho

Значи колеги замислил съм една врътка само едно нещо ме спира...недостатъчно информация та искам да ви попитам дали някой има идея ще станат на мястото на Фаровете на Англичанка Преди Фейслифт тези от АНгличанка след Фейслифта......ще трябва ли някакво преправяне или ще си паснат както трябва ....Благодаря ви предварително...и ето това би трябвало да стане

Публикувано изображениеПубликувано изображение

Редактирано от mihho

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ASRACING

Относно въпроса за фаровете.Имам ги,цената за 1 фар,за след 97 година е 145лв за неоригинален,и 260 оригинален Carello.А за джантите ела да говорим.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bvo

Значи колеги замислил съм една врътка само едно нещо ме спира...недостатъчно информация та искам да ви попитам дали някой има идея  ще станат на мястото на  Фаровете на Англичанка Преди Фейслифт  тези от  АНгличанка след Фейслифта......ще трябва ли някакво преправяне или ще си паснат както трябва ....Благодаря ви предварително...и ето това би трябвало да стане

Публикувано изображениеПубликувано изображение

<{POST_SNAPBACK}>

фаровете са еднакви, не знам за какво ти е да ги сменяш, няма разлика!!!

не е нужно да преправяш нищо, новите пасват перфектно!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dido_dimov

И какъв е въпроса всъщност ?!? :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho

колега bvo разликата е че едните са кристални а другите не са ...а колега dido_dimov как така тези който са отговорили разбраха какъв е ....нарочно ли се заяждаш с мен.....но нека бъде мир...въпроса е дали ФАРОВЕТЕ от хонда сивик 5 врати след фейслифт ще станат на хонда сивик преди фейслифта...капиш?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

Ще станат, но ще трябва да смениш и предния капак и предната броня и става дълга и широка...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bvo

Ще станат, но ще трябва да смениш и предния капак и предната броня и става дълга и широка...

<{POST_SNAPBACK}>

на 100% съм сигурен че нищо няма да сменя!!!

фаровете са еднакви и на двете коли!!!

и двата фара са кристално стъкло отвън, а отвътре нормално старо стъкло, с нарези за насочване на светлината!!!

ако не вярвате смъквам си единия фар веднака и пробваме!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

Самата форма на фаровете от преди и след 1997-а година е малко по-различна, както и дизайна на броните и капаците (на модела след 1997-а решетката се вдига заедно с капака, а на модела от преди 1997-а - само капака се вдига, решетката стои на бронята). Най-добре е да се пробва, но...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

Ето едно елементаро сравнение, дори от самите снимки си личи че има разлики и само със смяна на фарове - няма да мине номера:

преди 1997-а

Публикувано изображение

след 1997-а

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest mihho
Отговорено (Редактирано)

Ако трябва да се сменя капака и бронята става мнооого скъпо удоволствие....но и двамата твърдите различни неща ...а сега де...нема как да го пробвам този номер нямам в наличност фар...ако някой има да свирка за проба :):D...честно казано извивката ми се струва по различна ...ама не знам :D:D

Редактирано от mihho

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bvo

Ето едно елементаро сравнение, дори от самите снимки си личи че има разлики и само със смяна на фарове - няма да мине номера:

преди 1997-а

Публикувано изображение

след 1997-а

Публикувано изображение

<{POST_SNAPBACK}>

Много благодаря на колегата ADH-Honda че използва именно моя сивик за да покаже разликите!!!:blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...