Т.Иванов 8 #1 Публикувано 12 Януари, 2011 Колеги едната ми свещ е омаслена в 4ти цилиндър и ми казаха че съм за смяна на гарнитура и уплътнения.Въпроса ми е къде във Варна има сервиз в който се занимават предимно с нашата любима марка ?? и дали е качествен ?? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Denz 15 #2 Отговорено 12 Януари, 2011 Колеги едната ми свещ е омаслена в 4ти цилиндър и ми казаха че съм за смяна на гарнитура и уплътнения.Въпроса ми е къде във Варна има сервиз в който се занимават предимно с нашата любима марка ?? и дали е качествен ??MIYAMOTO Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Т.Иванов 8 #3 Отговорено 12 Януари, 2011 моля ?? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
vlado_dr 8 #4 Отговорено 12 Януари, 2011 моля ??Той човека хубаво ти е казал, но да беше и обяснил и уточнил:търсиш Дидо (Chikiriki) 0889668266или Дидо (MIYAMOTO) 0878977123това са хората във Варна, но нищо не ти пречи да търсиш и другаде. Успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Т.Иванов 8 #5 Отговорено 13 Януари, 2011 мерси много Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове