Jump to content
Guest benji_crx

рокерски събор

Recommended Posts

Guest benji_crx

На 28/29/30 този месец се провежда първия рокерски събор за годината на местност Бакаджик-Ямбол ако някой идва да свирка :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

ей никой ли няма да си доклати каляската до тук?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rebel

Аз ще пропусна :unsure: Препоръчвам на колегите, които ще ходят да се екипират с шнорхели и плавници :):D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest maddog

Тая година заради покупката на Рекса няма да имам мотор и ще ги пропусна тия мероприятия.Бенджи,нали не трябва да има събор за да се разходим до Ямбол да ви видим? :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

Тая година заради покупката на Рекса няма да имам мотор и ще ги пропусна тия мероприятия.Бенджи,нали не трябва да има събор за да се разходим до Ямбол да ви видим? :hondarulez:

<{POST_SNAPBACK}>

WELLCOM :thumbs1:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Jazza

Здравейте! Аз бих дошъл ама ми е доста слаба машината и ме мързи да се търкалям до там!!Жалко иначе съм голям фен. :whistle::plane:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

рокеррския сбор е започнал по възможно най-лошия начин - смъртен случай в следствие на ПТП :unsure:;););) пича се е забил в един камион със 150км/ч. почти челно ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

на събора имаше мотори от германия,австрия,чехия и гърция това бяха мотори които аз можах да видя може и да е имало и от другаде.имаше адски много машини и народ,свят ми се зави от хубави дву,три и четри осни машини ;);):unsure: .дъжд нямаше но беше малко хладно но това не им попречи да си направят купона.а доколкото катастрофата ,било е вчера малко преди пистовите мотори да започнат гонките и е страшно лоша ,пистов мотор се забил в камион -челно ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...