Jump to content
didofity

Дискове. апарати.главини и т.н.

Recommended Posts

Здравеите продавам предни дискове с апарати .шенкели и главини с нови наклатки ето и снимки:http://didofity.snimka.bg/automobiles/dido.562689.22025371дисковете са на 242мм.Цена:115лв. ще има и коментар на цената ако има желаещи.Поздрави :) За контакти:0878490913 или на Л.С.

Редактирано от didofity

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравеите продавам предни дискове с апарати .шенкели и главини с нови наклатки ето и снимки:http://didofity.snimka.bg/automobiles/dido.562689.22025371дисковете са на 242мм.Цена:115лв. ще има и коментар на цената ако има желаещи.Поздрави :worthy: За контакти:0878490913 или на Л.С.

нова цена 110 лв.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

up

Редактирано от Dragi4

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Отговорено (Редактирано)

up

да добавя имам и глава за продаване от д15б7 свалена е вчера от колата ми в супер сьстояние (продавам я защото сложих друга) цена:100 лв. всичко е налично ако има интерес ще има и коментари на цените тел.0878490913 Дидоза дисковете цената е 100 лв. Редактирано от didofity

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

up

да добавя имам и глава за продаване от д15б7 свалена е вчера от колата ми в супер сьстояние (продавам я защото сложих друга) цена:100 лв. всичко е налично ако има интерес ще има и коментари на цените тел.0878490913 Дидоза дисковете цената е 100 лв.
нови цени главата 60лв. за дисковете,глажините,апаратите,шенкелите всичко 50лв. Просто ми пречат вече няма каде да ги сахранявам иначе са като нови.сьответно ше има и коментарна цените.За контакти: 0878490913 Дидо или на Л.С. Редактирано от didofity

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

up

да добавя имам и глава за продаване от д15б7 свалена е вчера от колата ми в супер сьстояние (продавам я защото сложих друга) цена:100 лв. всичко е налично ако има интерес ще има и коментари на цените тел.0878490913 Дидоза дисковете цената е 100 лв.
нови цени главата 60лв. за дисковете,глажините,апаратите,шенкелите всичко 50лв. Просто ми пречат вече няма каде да ги сахранявам иначе са като нови.сьответно ше има и коментарна цените.За контакти: 0878490913 Дидо или на Л.С.
още се продават. :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Главините,дисковете,апаратите,шенкелите продадени остана само главата която цена е 60лв.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Главините,дисковете,апаратите,шенкелите продадени остана само главата която цена е 60лв.

айде уп

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...