Red Line 33 #1 Публикувано 4 Януари, 2011 Здравейте днес ми зададоха следният въпрос при смяната на автоматичната скоростна кутия с ръчна, нужни ли са преправяня (ецу,системи и други) и от какъв двигател може да се сложи тази кутия . Та доколкото ми обясниха става въпрос за сивик 5г 93 хеч. 125кс D16Z6. Благодаря предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mom4i74 23 #2 Отговорено 4 Януари, 2011 (Редактирано) Ецю-то се сменя с такова от двигател с рьчни скорости. Аз сьм момента се подготвям за такава смяна на скоростите и в сьбота я почваме предполагам. Сьщо така релето за стратера се управлява и от положението на скоростния лост и като се махне аутоматика един кабел се дава на маса. http://forums.hondabg.com/index.php?showtopic=37718 Редактирано 4 Януари, 2011 от mom4i74 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Стефан Пасков 3 #3 Отговорено 5 Януари, 2011 компа си остава твоя само се чипва да не търси автоматикакутия става от всяка д серия зависи колко дълга искаш да е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
ivo099 1 #4 Отговорено 5 Януари, 2011 колега трябват ти педали двете помпи за саединитела или жило зависи от котията,лоста с прътите и пластмасата около не го компа си остава същия. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
mom4i74 23 #5 Отговорено 5 Януари, 2011 (Редактирано) И маховика сьщо. Значи сьм се минал че сьм си взел компютьр ли? Аз незнаех че може а и незнаех от кьде да си взема чип и за това го взех целия комп. А сега ако искам мога да отворя екютата и да им разменя чиповете ли? Редактирано 5 Януари, 2011 от mom4i74 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
musset 1 #6 Отговорено 5 Януари, 2011 колега трябват ти педали двете помпи за саединитела или жило зависи от котията,лоста с прътите и пластмасата около не го компа си остава същия.Брато, ти ме уби! Едно изречение с 12 грешки в него Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове