Jump to content
Guest krasimir_01

servizi v Montana

Recommended Posts

Guest krasimir_01

Един бъдещ член на семейството на притежателите на хонда. Някой от колеготе може ли да помогне искам да си купя Сивик от Монтана но преди да я купя искам да знам какво е техническото и състояние като цяло особено двигателя и ходовата част а затова е нужен сервиз със добро техническо обезпечаване и кадърни и не корумпирани служители . Все пак не е чисто нова. Къде са слабите места на Хонда сивик 1.4S 95г поне така е обявена.Благодаря предварително :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest frisko

Ако ще купуваш от Монтана, от братята,ще останеш доволен - сигурен сьмНо,не знам кьде можеш да и направиш обстоен преглед

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MVM

krasimir_01 намерил ли си си в Монтана Сивик или си тьрсиш тепарва от града ? Аз сьщо сьм от Монтана !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest krasimir_01

Вече съм щастлив собственик на хонда сивик от Монтана :whistle: макар че има малко да се пооправи надявам се да не е кой знае какъв проблем при 110 и нагоре като натисна газта цялата кола се тресе мисля си или е от тампон на двигателя или някакво съединение между двигателя и скоростите като я откарам на сервиз ще ми кажат :plane:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MVM

krasimir_01 абе колега да не ти да си с тая синията Хонда с кристалните фарове предната и задната броня и М3-ките огледала дет е вкарана в4ера или оня ден ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest krasimir_01

на ажатара е нейна снимка за синя е синя ама не е с кристални фарове обикновени са 95г бронята и е синя и отзад и отпред а това МЗ-ките не знам какво е в четвъртак я регистрираха има лек удар отпред поне така си мисля де никога не знае човек :plane: не съм сигурен ама мисля че е вкарана или миналата седмица ил поминлата в края ама не съм сигурен защо какво и е на тая дето говориш то и моята има доста неща да се пооправят ама мисля че няма да е много скъпо но това като я откарам при колегата в сервиза :whistle:

Редактирано от krasimir_01

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iceman1234

Ами честито колега. Машинката изглежда готина. Ако е същата за която разправяше - Хонда сивик 1.4S 95г - такова нещо няма. Първо 5-та генерация с какъвто и да е мотор 1,4 - няма. А на 6-та генерация пък се води 1,4iS, а не само S. Та да се върнем на 5-та ген. Ако са ти я продали за 1,4 - значи ти е 1,3 колата - това е почти сигурно. Просто поради някаква неизвестна причина 1,3 сивиците от тази генерация са ъпгрейднати от продавачите на 1,4 :blush1::stupid: . А това тресене не е нормално - опрявай го и :hondarulez::drool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest krasimir_01

Ами честито колега. Машинката изглежда готина. Ако е същата за която разправяше - Хонда сивик 1.4S 95г - такова нещо няма. Първо 5-та генерация с какъвто и да е мотор 1,4 - няма. А на 6-та генерация пък се води 1,4iS, а не само S. Та да се върнем на 5-та ген. Ако са ти я продали за 1,4 - значи ти е 1,3 колата - това е почти сигурно. Просто поради някаква неизвестна причина 1,3 сивиците от тази генерация са ъпгрейднати от продавачите на 1,4  :blush1:  :stupid: . А това тресене не е нормално - опрявай го и  :hondarulez:  :lol:

<{POST_SNAPBACK}>

Благодаря мисля че това с 1.4s няма нищо общо защото е 55kw 1334 кубика още не знам ама човек се учи докато е жив :drool::cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iceman1234

Ами значи си е един горд притежател на Сивик с мотор D13B2!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

D13B2

> 75 магарета....карбураторче...и няма никви задръжки/ограничители/ :hondarulez: Честото и от мен ! Има доста хора във форума с такива колици...така че ако има нещо неясно-питай !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest krasimir_01
Отговорено (Редактирано)

Може ли някой от колегите да сподели какви свещи използва и откъде си пазарува чаркалъците за машинката че вчера си купих въздушен филтър за 15 лв на Ман ама нещо май не е точно за моето моторче D13B2 E обещаха da го върнат ако не стане ама друго си е като е от коректен търговец който предлага светни части и консумативи за Honda а не които стават

Редактирано от krasimir_01

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...