miroslav_stoev 1 #1 Публикувано 3 Януари, 2011 Здравейте колеги , нов съм във форума (от скоро имам хонда ) .Знам че тази тема сигурно е обсъждана стотици пъти, но проблема ми е че съм много невеж спрямо двигателите и не знам къде се намира това чуда за да го почистя :? Гледах най-различни чертежи ,но уви не ми достига акъл къде се намира.Колата ми е 1.3 сивик 94 год.. Ако може да ми помогне някой да го намеря това чудо ,ще съм му много благодарен или по добрия вариант е да ме прати в някой сервиз в пловдив ,където го знаят къде се намира.Надявам се да помогнете на един новобранец. Благодаря ви предварително. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
hondю 41 #2 Отговорено 3 Януари, 2011 къде се намира..... 2 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
lensman 0 #3 Отговорено 3 Януари, 2011 Сега се ориентирах и за д15-ката къде се намира.Мерси и от мен колега за снимките Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
miroslav_stoev 1 #4 Отговорено 3 Януари, 2011 Много благодаря ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове