Jump to content
Guest benji_crx

за новите потребители

Recommended Posts

Guest benji_crx

предлагам тези които се регистрират сега или в бъдеще да не могат да се регистрират без да си попълнят задължитено местожителство най-вече .а за тези които са вече регистрирани ги МОЛЯ да си ги попълнят писали сме го вече не веднъж .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

Подкрепям с всички крайници ! Аман от празни профили ! А иначе цифрата на регистрираните се дига ,като цената на "бенза" !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

...както се и влошава качеството на форума като на горепосоченият артикул :blink: Всеки вече си пуска нови теми за щяло и нещяло и спамва форума, обяви като за битпазар, некоректни и предварително осрани обяви, методиевицата все по-често се среща, чат, неграмотно писане, акане по различни от любимата марки автомобили, делене на няколко вече сформирани групички със собствени лидери и клакьори, известна нетърпимост....... Това общо взето са моите лични наблюдения до тук, мисля че е време да се затегне реда, за да не заприличаме на................знаете кой форум :lol: Щеше да има точкова система касаеща поведението на членовете, заряза се, АДХ абдикира от модераторските си функции, Виктор го няма от много време, 1net не може да огрее навсякъде, имаме вече близо 2000 регистрирани потребителя, всичко си върви на самотек, кво праим нататък??? Поставям въпроса тук, а не в "Управителен съвет", за да се види и реши от всички!!! Мисля че имаме нужда от още 1-2 по-строги модератори, които разбира се да имат достатъчно време да присъстват по-често във форума, без цензура скоро ще се превърне в чат и говорилня :dry: Може и да прекалявам, но ми тежи отдавна и го споделих :( Извинявай Бенджи, ползвам ти темата, понеже проблема се вписва в същия контекст, а не обичам да отварям нови теми.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

Трябват правила на форума :blink: Добри или лоши те определят стила на форума. Как се трие мнение на базата на лично усмотрение, което може да бъде повлияно от ........

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Така е наистина , форума и целия клуб буксува на едно място и като и като , че ли сме влезнали в авариен режим :blink: просто смешна работа , преди една година се говореше за официялно регистриране на клуба ( до колкото знам той си е регистриран , ама ква полза от това :lol: ) , членски вноски , привилегии , заплати за грижещите се за страницата , за да им се носи отговорност , защото не може да изискваме много от модератори и администратори при положение , че всичко се прави на добра воля и в свободното време !!! щеше офис да се наема !!! да се създаде верига из страната за по-ефтини части ( карти с отстапка за дадени магазини , мифки и т.н. ) , абе още един куб работи , които наистина нито се сърдя , че ги няма и не се осъществиха , но и не доумявам защо не се обърнаха визшия съвете към нас простосмъртните за помощ , или да се обсъдят поне нещата !!! виждам , че има много кадърни хора из форума които имат достатъчно идеи и добри виждания !!! Разграничиха се потребителите " trusted " и какво от това :dry: верно разчиташе се на тях в организирането главно на националната среща ( Майната и Ребел ) , но до там . Не знам , не обвинявам никого , пак го казвам , не очаквам нищо и съм наясно , че не е лесно и т.н. и т.н. но ми е кофти , че всичко е в застой :( Това , че не са си попълнили полетата нови и някои стари потребители , голяма работа , да пречка е като те пита за майстор , а пък не е казал от къде е и т.н. ,но това си е негова работа , ние хората които са повечко години във форума , ако имаме желание ще го опътим , докато и не разбирам злобните нахвърляния на други съклубари към тези индивиди , все пак не всеки е научен и трябва да има повече толеранс !!!

Сигурен съм , че всеки един от нас има много добри идеи и виждания как да се продължи по-нататак , като ми остане повече свободно време и умът ми се избистри ще го споделя с вас на дълго и на широко , но птичка пролет не прави ( само състезания праи ;) ) и малко по-малко с мнението на всички или на тези които искат да си го изкажат ще постигнем нещо !!!

Също така не знам за какво толкова плюете тунинг.бг ;) структурата и ядрото на което се гради цяла страница и форум е много по-силно от нашия клуб , имат си организация и всичко !!! а това , че има индивиди , простаци и т.н. , това е на повърхността , този които знае как да извлече полезна информация може , както и този които има много свободно време може по сякакви начини да си го запълни във форума им и страницата !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

ами плюем Тино, защото не е редно един форум да се гради САМО И НА ВСЯКА ЦЕНА с комерсиална цел! Не е редно в името на максимално раздута членска маса да се оставят вътре дори цитираните от теб "простаци"!!! Това едва ли поддържа добрия имидж на сайта! Ако този форум дори малко заприлича на "онзи", обещавам веднага да го напусна доброволно, както спрях да влизам и там, въпреки че и до сега си имам регистрацията във "VIP" групата им, както и тук в "trusted" :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

ами плюем Тино, защото не е редно един форум да се гради САМО И НА ВСЯКА ЦЕНА с комерсиална цел! Не е редно в името на максимално раздута членска маса да се оставят вътре дори цитираните от теб "простаци"!!! Това едва ли поддържа добрия имидж на сайта! Ако този форум дори малко заприлича на "онзи", обещавам веднага да го напусна доброволно, както спрях да влизам и там, въпреки че и до сега си имам регистрацията във "VIP" групата им, както и тук в "trusted" :blink:

<{POST_SNAPBACK}>

Не знам за какво трябва да се плюе при положение , че нищо никому не е сторил :lol: на мене ще ми е много неприятно , ако тунинг.бг форума почне да плюе през мнение нашият !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

Приятелю, обръщаме в чат темата, последно ти отговарям, всъщност ти сам си отговори:

аз не визирах за кой форум говоря, само споменах [/b]"онзи" :blink:

какво те накара така точно да фиксираш tuningbg?

не е ли това, че отдавна е станал НАРИЦАТЕЛНО?

Да ме прощават твоите приятели и модератори там, които съдействаха за срещата в Калояново, благодарил съм им лично в техния сайт отдавна, но такова ми е мнението......а и не само моето :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Приятелю, обръщаме в чат темата, последно ти отговарям, всъщност ти сам си  отговори:

аз не визирах за кой форум говоря, само споменах [/b]"онзи" ;)

какво те накара така точно да фиксираш tuningbg?

не е ли това, че отдавна е станал НАРИЦАТЕЛНО?

Да ме прощават твоите приятели и модератори там, които съдействаха за срещата в Калояново, благодарил съм им лично в техния сайт отдавна, но такова ми е мнението......а и не само моето ;)

<{POST_SNAPBACK}>

Наистина простете ни ;) но и аз не визирах точно тебе в твоите изказвания ( впрочем не съм прочел мнение в което да ги плюеш ;) ) , а и нямам приятели или познати в модераторския колектив на форума , че да ги защитавам , каквото имаше съм го казал !!! нека не се отклоняваме излишно , ти също сам го каза , каквото ме дразни го казах , и аз така :dry:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

вярно темата излезе от коритото, но се зачекнаха важни въпроси, и с доста от тях съм съгласенпротив цензурата съм, но и против неприличния тон и offtopic-ицитекакто си мисля, че във форума "купува-продава" единствено да могат да ОТГОВАРЯТ на темите само авторите на темата.ако искаш да му кажеш нещо - има си лични съобщения, човек като получи лично и му излиза най-отгоре, така че не може да го пропусне.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

Ще бъда кратък - не съм абдикирал. Почто всеки ден имам възможност да влизам във форума и когато има някаккъв вид издънка от някой, си вършим работата.Ако трябва да съм честен - на моменти ми иде да изтрия по 100 мнения на веднъж и не защото "имам зъб" на някои от пишещите хора, ами просто защото ме вбесява неграмотния начин по който са написани нещата (вярно, на кирилица уж, ама правописни грешки от сорта на: "ние с деду ми прафихме боп, иадохме ф шес часъ и пусле пръткахме") - немалко хора го правят, някои от несвикване с клавиатурата, други... :dry: А е срамота, жив кашмер си е да видиш как мъж на гурун пише бетер 8 годишно дете, ама не виня никого. Неможе да огрееш всички и всяка една идея и закон както се казва. Не го казвам само за мен - говоря по принцип и за всичко.Има си една приказка и тука важи с всичка сила: Не стреляйте по пианиста - толкова си може (или ако щете в множествено число). Разбирайте го както и за когото искате ;) За моменти сме се опитвали (говоря за Мен и Виктор) да въвеждаме нещо като "чиска", да се оставят само грамотните и стойностни теми да останат, а останалите написани неграмотно и нямащи никакво съдържание - да се трият, но нестава. Първо - защото когато има цензура е кофти, безсмислено е да се създава един изкуствен "перфектен" форум, то не е и по силите на човек де...; второ - защото веднага почват да те изморяват за глупости, да ти тровят нервите и накрая отгорето на всичко се превръщаш от някакъв, на който му е пукало за този форум, някой който се е бил посветил духом и тялом да кибичи с часове пред РС-то залудо, накрая го изкарват черната овца и най-големия мръсник, боклук, профан и т.н. И после ми кажи - какво правим и какъв е смисъла от всичкият този вирту(ан)ален начин на живот ;) Това моето "кратко" словоизлияние. Ако трябва да обобщя в няколко думи, то би изглеждало така: ненасилвайте нещата (всичко ще се напасне с времето) и НЕ си ги слагайте присърце. Няма смисъл - от опит ви го казвам ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Ombre

До тук изчетеното го приемам като камъни в мойта градина.Ето и мнението ми по въпроса:Решението кои да са модератори и администратори на форума,(както и правата им) са взети от трима човека:Александър Михайлов (Аз)Цветелина ЦоловаНиколай ПенчевТова е форум точно за това за да има диалог.Рядко пиша за да не стане като скрита реклама на моя сервиз(въпреки че много хора си го мислят че за това сме го направили),но не мога да не се намесяКогато бяхме 10тина човека нямаше проблем защото имаше цел а сега вече има амбиции и апетити.Е НЕМА ДА СТАНЕ.Защо когато беше трудно ги нямаше тия активисти а се появиха сега когато 2000 човека са им публика. Е ТАКА И БАБА ЗНАЕ.ДА АМА НЕ.Всяко предложение за подобряване работата на Фен Клуба ще се обсъжда с мен и другите двама учредители ЛИЧНО.Всяко действие,което накърнява идеята или пречи на нормалното развитие на Клуба като такъв ще се наказва съгласно правилата на форума.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

До тук изчетеното го приемам като камъни в мойта градина.

Ето и мнението ми по въпроса:

Решението кои да са модератори и администратори на форума,(както и правата им) са взети от трима човека:

Александър Михайлов  (Аз)

Цветелина Цолова

Николай Пенчев

Това е форум точно за това за да има диалог.

Рядко пиша за да не стане като скрита реклама на моя сервиз(въпреки че много хора си го мислят че за това сме го направили),но не мога да не се намеся

Когато бяхме 10тина човека нямаше проблем защото имаше цел а сега вече има амбиции и апетити.

Е НЕМА ДА СТАНЕ.

Защо когато беше трудно ги нямаше тия активисти а се появиха сега когато 2000 човека са им публика. Е ТАКА И БАБА ЗНАЕ.

ДА АМА НЕ.

Всяко предложение за подобряване работата на Фен Клуба ще се обсъжда с мен и другите двама учредители ЛИЧНО.

Всяко действие,което накърнява идеята или пречи на нормалното развитие на Клуба като такъв ще се наказва съгласно правилата на форума.

<{POST_SNAPBACK}>

Омбре винаги съм те питал , съм ти казвал , разпитвал и какво ли още не за клуба , какво ще се прави , как го виждаш (виждате) и т.н. Знаеш до къде стигнаха разговорите и до къде се стигна ( т.е. не знам до къде се е стигнало де , може би ни готвите изненада ;) ) но чаках цяла година какво ще се реши и направи и нищо не стана ;) за това обръщам въпроса във форума , а не те питам тебе директно , защото си мисля , че липсва диалог с потребителите и до колкото си спомням имаше точки които не се знаеше как да се изпълнят и как ще се възприемат !!! нищо лично ;) Ако съм от тези " активисти " о.к. това е твое лично мнение , но мене ме боли че няма развитие ;)

Но както и да е , виждам че има решение по въпроса(ите) така че няма да досаждам повече ;) винаги съм го казвал и пак ще го кажа - ако има нещо с което да помогна кажете !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

Абе кво ви стана бе хора? Всичко на всичко исках да се попълнят полетата в профила за да е по ясно и по удобно на всеки.А вие започнахте да се карате.недейте така, моля.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest viTec

Незнам колко право на Глас имам в тази тема като Нов член!!!Но искам да Ви споделя че това с Развитието на клуба е факт защото примерно от 3 месеца сам регистриран в този форум а вече сам с РЕКС на който много се кефя !!!Който закупих благодарение на Някои доста познати на Вас Модераторите на този форум хора,и сам ви много благодарен че сте наистина сплотен колектив !!!Бенджи е прав според мен за това кои от каде е за това сме се сабрали тук за да си помагаме и подкрепяме !!!Чесно хора вчера беше наи-якия ден в живота ми първи 300км с Рекс :unsure: редактирано от 1net... махнах ти оффтопика

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

редактирано от 1net... махнах ти оффтопика

ето за това говорихме :D модераторите се събудиха и активираха, всичко си дойде по местата :) не че и аз не пиша много офтопици де - признавам си го, ама няма да се сърдиме като ги трият :P Айде мир, любов и много хонди след месец на яз. Жребчево :unsure:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest paRADOx

На сила хубост не става!Не насилвайте нещата!Форумчето си е перфектно, и колективът е много добър.Офф-топици ще си има винаги, а "чистката" тук е голяма.Не мислете че модераторите не си вършат работата(и мои мнения са изтривани не веднъж...но явно е било за хубаво).Запомнете едно нещо:Понякога и мълчанието е отговор!

Редактирано от paRADOx

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tinki

малко тъп въпрос имам ма нещо не мога да си го променя в профила(тоест никъде не виждам град-местоживеене или квот да ми намеква че там требе да си напиша адреса) :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dj_mi6o

малко тъп въпрос имам ма нещо не мога да си го променя в профила(тоест никъде не виждам град-местоживеене или квот да ми намеква че там требе да си напиша адреса) :hondarulez:

<{POST_SNAPBACK}>

Контролен панел-Лични данни-Профил-Местоположение=гр...?????? :thumbs1:

Кажи баба "тенк ю" ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest tinki

Тенкю баба ъъъъъъъъъъ dj mi6o :whistle::plane:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest HAYABUSA

еми аз съм ново потребителче на този форум.Разглеждах го дълго време и най-накрая реших да се регестрирам.Попълнил съм някой работки в профила. И аз се дразня на много потребители който не си попълват профила !!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest GReddy

Абе кво ви стана бе хора? Всичко на всичко исках да се попълнят полетата в профила за да е по ясно и по удобно на всеки.А вие започнахте да се карате.недейте така, моля.

<{POST_SNAPBACK}>

Наистина няма смисал от караници членове сме на този клуб не да се караме а да си помагаме кой с каквото може.Както каза Парадокса офф-топици има и винаги ще има докато саществува форума.А за попълването на полетата е наистина много полезна информация защото(според мене)е хубаво да се знае всеки от каде е и дори е хубаво във профила на всеки един да има даден поне един телефонен номер порадди простата пречина че ако някой от нас има път към него край да му се обади да е видят и запознаят(ако не се познават разбира се).Няма нищо лошо в това.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest edikoisi

можеби вси4ки мислите 4е е тъпо но мисля 4е ако имасхе и ЧАТ ще е подобре защото всеки има малки вапросчета и търси отговори на кратко ако има диалог аз мисля 4е няма да има проблеми ...а ако някои пражи проблеми ще мойе само да 4ете и готово поне месните колеги така са постъпили :) замислетесе

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest GReddy

можеби вси4ки мислите 4е е тъпо но мисля 4е ако имасхе и ЧАТ ще е подобре защото всеки има малки вапросчета и търси отговори на кратко ако има диалог аз мисля 4е няма да има проблеми ...а ако някои пражи проблеми ще мойе само да 4ете и готово поне месните колеги така са постъпили  :lol: замислетесе

<{POST_SNAPBACK}>

#VTEC доколкото знам

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest paRADOx

Това за чата го подкрепям.Ако искате някой да пусне една анкетка?!?! :worthy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Моето мнение по темата е, че не трябва никой да се задължава да попълва тези полета. Аз също не съм ги попълнил, но го имам предвид и пиша в темите си ако е необходимо за кой регион или град на БГ искам да намеря незнам си каква услуга. Все пак по закона и на личните данни никой не може да те задължи да ги дадеш и те да се представят в публичното пространство. Освен това ако някой не иска да ги попълни може да на пише и глупости в тези полета. Според мен ADH е прав, просто голяма част от хората, които питат не знаят даже как да се изразяват. Ако това беше по-различно, можеше и да е по-ясно за всички как да му отговорят. Имало е такива теми, така писано в тях, че съм се ужасявал да ги чета и не съм отговарял. Нормално е всеки да допуска грешки, ама някой хора все едно незнаят Български език.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest HAYABUSA

Моето мнение по темата е, че не трябва никой да се задължава да попълва тези полета. Аз също не съм ги попълнил, но го имам предвид и пиша в темите си ако е необходимо за кой регион или град на БГ искам да намеря незнам си каква услуга. Все пак по закона и на личните данни никой не може да те задължи да ги дадеш и те да се представят в публичното пространство. Освен това ако някой не иска да ги попълни може да на пише и глупости в тези полета. Според мен ADH е прав, просто голяма част от хората, които питат не знаят даже как да се изразяват. Ако това беше по-различно, можеше и да е по-ясно за всички как да му отговорят. Имало е такива теми, така писано в тях, че съм се ужасявал да ги чета и не съм отговарял. Нормално е всеки да допуска грешки, ама някой хора все едно незнаят Български език.

<{POST_SNAPBACK}>

С това последното съм на пълно съгласен с теб.Има някой теми ако сте забелязали в раздел "Технически въпроси" който чета и немога да разбера питането на потребителя и тъка даже не не си правя труда да отговоря.Прав си и за това че не е задължително да попълниш тези полета но според мен е хубаво да се попълват примерно като видя че е някой колега от Бургас и може да се запозная с него в такъв смисал... :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

моля се на новите и на тези които не са си попълнили полетата да го направят поне местожителство и кой какво кара.МОЛЯ

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

Бенджи...нещо си се развълнувал мой...да земем да те изберем за един администратор да 'фкараш малко ред в тоя форум....ам !! :):)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...