Jump to content
Guest NFS

MTX Jack Hammer

Recommended Posts

Guest NFS

Случайно попаднах на това чудовище и не се сдържах да направя тема (може би флуудъра в мен надделя :dry: ) И все пак като няма какво да се прави по това време реших да го покажа :(;);)Инфо от сайта на MTXМалко сръвнение ;):blink: А тук маниаците от Pimp My Ride го монтират в някакво автомобилче ;) Това е нечовешко.....Не знам на кой му трябва такова нещо в колата ;) Предлагам го на който иска да оглушее :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rust

Направо е нечовешко на вид .... но аз от тая марка хубав звук не съм чувал .Не съм им слушал скъпите модели (кат тоя :blink: ) ... но сравнение с евтините серии на infinity и jbl ... пък и hertz .... са си откровено зле :lol:

е тва е чудо голямо също ... кат се заговорихме :

Публикувано изображение

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest icho

И в думкането си има красота кадето се вика:blink:Аз съм с ПАйнер,и определено свири доста по добре от много JBL-ли,но пък те имат по силен ефект вурху бъбреците! :lol:))

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dancing_niki

Хора, вземете в предвид и изпълнението на бокса. Сами видяхте в клипа че искара 100 dB, и то в отвореното пространство зад говорителя, а тук в БГ си имаме Акорд със 140 :dry: Така че това кое колко свири не зависи само от говорителя, а също и от доста други фактори. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Didko

искара 100 dB

<{POST_SNAPBACK}>

НЕ! На толкова му светва лампата Warning! :dry: Това филмче го гледах още преди около година и ми падна кепето ;););) Шегата на страни - по-голяма грандоманщина от това - не съм виждал! ;);)

П.С> Ако някой иска някое от филмчетата на Pimp My Ride - да свирка ;) ще му го пекна на ЦД ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest NFS

искара 100 dB

<{POST_SNAPBACK}>

НЕ! На толкова му светва лампата Warning! ;) Това филмче го гледах още преди около година и ми падна кепето ;););) Шегата на страни - по-голяма грандоманщина от това - не съм виждал! ;):dry:

П.С> Ако някой иска някое от филмчетата на Pimp My Ride - да свирка ;) ще му го пекна на ЦД ;)

<{POST_SNAPBACK}>

Ако можеш дай всички филмчета с Хонди от PMR,че ги бях обещал в темата за GTV пък съм ги изгубил някъде ;);) И да не е за обещанието искам да ги видя отново,а и съм сигурен,че и други ги искат ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...