Guest NFS #1 Публикувано 24 Април, 2006 Случайно попаднах на това чудовище и не се сдържах да направя тема (може би флуудъра в мен надделя ) И все пак като няма какво да се прави по това време реших да го покажа Инфо от сайта на MTXМалко сръвнение А тук маниаците от Pimp My Ride го монтират в някакво автомобилче Това е нечовешко.....Не знам на кой му трябва такова нещо в колата Предлагам го на който иска да оглушее Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Rust #2 Отговорено 24 Април, 2006 Направо е нечовешко на вид .... но аз от тая марка хубав звук не съм чувал .Не съм им слушал скъпите модели (кат тоя ) ... но сравнение с евтините серии на infinity и jbl ... пък и hertz .... са си откровено зле е тва е чудо голямо също ... кат се заговорихме : Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest icho #3 Отговорено 24 Април, 2006 И в думкането си има красота кадето се викаАз съм с ПАйнер,и определено свири доста по добре от много JBL-ли,но пък те имат по силен ефект вурху бъбреците! )) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest dancing_niki #4 Отговорено 24 Април, 2006 Хора, вземете в предвид и изпълнението на бокса. Сами видяхте в клипа че искара 100 dB, и то в отвореното пространство зад говорителя, а тук в БГ си имаме Акорд със 140 Така че това кое колко свири не зависи само от говорителя, а също и от доста други фактори. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Didko #5 Отговорено 24 Април, 2006 искара 100 dB <{POST_SNAPBACK}> НЕ! На толкова му светва лампата Warning! Това филмче го гледах още преди около година и ми падна кепето Шегата на страни - по-голяма грандоманщина от това - не съм виждал! П.С> Ако някой иска някое от филмчетата на Pimp My Ride - да свирка ще му го пекна на ЦД Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest NFS #6 Отговорено 24 Април, 2006 искара 100 dB <{POST_SNAPBACK}> НЕ! На толкова му светва лампата Warning! Това филмче го гледах още преди около година и ми падна кепето Шегата на страни - по-голяма грандоманщина от това - не съм виждал! П.С> Ако някой иска някое от филмчетата на Pimp My Ride - да свирка ще му го пекна на ЦД <{POST_SNAPBACK}> Ако можеш дай всички филмчета с Хонди от PMR,че ги бях обещал в темата за GTV пък съм ги изгубил някъде И да не е за обещанието искам да ги видя отново,а и съм сигурен,че и други ги искат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове