Jump to content
Guest radio_manbg

СЪПРИЧАСТНОСТ!

Recommended Posts

Guest radio_manbg

"ДЕЦА ПОМАГАТ НА ДЕЦА" През месец май тази година ще се проведе първият пролетен благотворителен концерт с цел да се помогне на децата пострадали в пътно-транспортни произшествия. Историята, която ни мотивира, е трагедията на 7-годишната Моника.През юни 2004 година, в тежка автомобилна катастрофа на магистрала "Хемус" детето губи и двамата си родители и по-голямата си сестра. Самата Моника е в критично състояние и месеци наред се бори за живота си в реанимацията на "Пирогов" - момиченцето е в "будна" кома, с множество фрактури, разкъсани вътрешни органи и ампутирано краче. Шансовете й да оцелее са повече от минимални, но скоро тя се възстановява почти напълно.През 2005 г. в Германия, благодарение състраданието на добри хора, й е извършено скъпоструващо протезиране. Малкото момичеце с големите сини очи се превърна в символ на вярата ни - тази, на която се уповаваме, че няма невъзмойни нещ. Трогателната история на Моника и фактът, че й ебе помогнато, ни мотивира да помогнем и на други деца, пострадали в пътно в пътни произшествия. Така се роди идеята за този благотворителен канцерт "Деца помагат на деца", който смятаме да превърнем в ежегодна традиция. Концертът ще се състои на 30 май, 2006 г. от 19 часа в зала 1 на НДК с участието на най-обичаните български изпълнители - Графа, Белослава, Мастило, група ТЕ, рок-група Конкурент, Спенс, Хикс-Тийм, Айс Крийм, Алфредо, балет Дива, Съвремен център за уличен танц, Сленг, Остава и др. Всичко това е възможно благодарение на любезното съдействие на Агенцията за закрила на детето, БЧК, Жокер Медия, Ротъри Куб Витоша, Есри България, Национален дворец на културата и др.Ми това е Колегиразбирате от горенаписаното за какво става на въпрос Личен приятел съм с едното от момичетата който са застанали зад този проект и сам убеден че ще постигнат нещо...Въпроса е дали ние ще сме съпричастни към това нещо.В крайна сметка всеки сам решава.Искренно се надявам да видя Хора от клуба там!!!Вярвам че всички сме имали моменти на ужас и моменти на страх такива с каквито хиляди деца заспиват нощем и гледам към звездите , търсейки лицата на близките си .....Искам и да повярвам че все още сме хора и не сме забравили какво значи състраданието ... нека подадем ръка на всички деца живеещи с празнота в сърцето , лишени от най-съкровенното си право - да живеят нормален живот!

Редактирано от radio_manbg

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dancing_niki

Физически няма да мога да присъствам, понеже по това време може би ще съм в САЩ, но поне мога да си мисля за събитието и да ви подкрепям, било то само духом!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside

Ами в такъв случай предлагам да направим една среща без коли и да отидем на концерта и да се ..... напиемммммммммм :blink::lol::dry: нооооооо само ако сме без коли!!!!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest kmm

Надявам се организаторите да успеят реално да помогнат на пострадали деца, а това събитие да има и друго значение - да напомни, че не трябва да допускаме такива нелепи и ужасни трагедии - да има пострадали деца в пътно-транспортни произшествия!!!Не мога да присъствам, но със сигурност ще има и друг начин, да подкрепя инициативата.И нека всички бъдем по-трезви и разумни на пътя!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest atanasbe

добре де дайте някви банкови сметки които иска да пусне някои лев

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest radio_manbg

Колеги мислех че ще има по голяма активност сега сам в геремания и тая нощ патувам като се върна ще проуча за банковите сметки ако имате въпроси питайте

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

даите да се разберем да си направим направо среща на концерта ;) това наистина е кауза за която би трябвало да сме по съпричасни :plane: и според мен по активни в тази тема :whistle:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside

И аз се изненадах какво НЕвнимание и обърнаха всички :whistle:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Lolla
Отговорено (Редактирано)

Видях, че се иска банкова сметка:1077835745Банка Булбанк, клон ВарнаФондация "Моника"Малко пояснение - фондацията е основана от вуйчото на Моника, който се грижи за нея. Тази сметка е създадена специално за концерта и всички приходи от него и свързани с него, ще отиват в тази сметка. А пък от там едни хора от БЧК ще разпределят с наше съгласие парите за няколко дечица, които спешно се нуждаят от операции. Те ще бъдат издирени чрез КАТ. Ако има други въпроси - питайте :blink:

Редактирано от Lolla

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside

Видях, че се иска банкова сметка:

1077835745

Банка Булбанк, клон Варна

Фондация "Моника"

Малко пояснение - фондацията е основана от вуйчото на Моника, който се грижи за нея. Тази сметка е създадена специално за концерта и всички приходи от него и свързани с него, ще отиват в тази сметка. А пък от там едни хора от БЧК ще разпределят с наше съгласие парите за няколко дечица, които спешно се нуждаят от операции. Те ще бъдат издирени чрез КАТ. Ако има други въпроси - питайте :blink:

<{POST_SNAPBACK}>

Въпрос-колко даравям с посещението на концерта :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Lolla

Даряваш с купуването на билета, като билетите ще са на стойност от 5 до 50 лв. Тези от 50лв., по всяка вероятност, ще бъдат разпратени по големи фирми и държавни институции. Това го казвам, защото много хора реагират като чуят такава цена за билет за благотворителен концерт.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside

Даряваш с купуването на билета, като билетите ще са на стойност от 5 до 50 лв. Тези от 50лв., по всяка вероятност, ще бъдат разпратени по големи фирми и държавни институции. Това го казвам, защото много хора реагират като чуят такава цена за билет за благотворителен концерт.

<{POST_SNAPBACK}>

Кво има да реагираш колкото имаш толкова даваш. А според мен по-добре малко отколкото нищо ;) Но определено мисля да отида и ми се ще да се посъберем от клубчето може и с Хонда якенцата да отидем да се вижда, че клуба е съпричастен. Айде съклубари да обединим полезното с приятното :D;);):blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest radio_manbg

Евалата момци така ви искам ;) МОЛБА към АДМИНИСТРАТОРИТЕ!!!е ли е възможно до 30 май да стане това важна тема???до всички в софия който ще бъдат утре при бат мачо:Девойката - Лола ще дойде утре на срещата и ще носи всички документи който има де...така че да се запознаят тези който имат нужда и желание :cool:впрочем мацката е доста хубава така че да не налетите ;)Аз от своя страна ще се погрижа да ги сканирам и да ги постна за пълна достоверност!Айде със здраве

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Lolla

<{POST_SNAPBACK}>

Кво има да реагираш колкото имаш толкова даваш. А според мен по-добре малко отколкото нищо ;) Но определено мисля да отида и ми се ще да се посъберем от клубчето може и с Хонда якенцата да отидем да се вижда, че клуба е съпричастен. Айде съклубари да обединим полезното с приятното ;);););)

<{POST_SNAPBACK}>

А пък ако се съберете и дадете някакви пари за организирането на самия концерт, Хонда България и в частност - вие, ще бъдете включени навсякъде като спонсори ;) /не съм нагла :cool: /

И, Тео, недей да лъжеш хората - нали бях прасе, а ;) Грух-грух ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside

<{POST_SNAPBACK}>

Кво има да реагираш колкото имаш толкова даваш. А според мен по-добре малко отколкото нищо ;) Но определено мисля да отида и ми се ще да се посъберем от клубчето може и с Хонда якенцата да отидем да се вижда, че клуба е съпричастен. Айде съклубари да обединим полезното с приятното ;);););)

<{POST_SNAPBACK}>

А пък ако се съберете и дадете някакви пари за организирането на самия концерт, Хонда България и в частност - вие, ще бъдете включени навсякъде като спонсори ;) /не съм нагла :cool: /

И, Тео, недей да лъжеш хората - нали бях прасе, а ;) Грух-грух ;)

<{POST_SNAPBACK}>

Хахахаха не знам хубава ли е тази девойка ама няма да е зле да пише спонсори HONDA FANCLUB ;) Какво ще кажете? Айде разберете се нещо при Мачо аз до няколко дни съм в София ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest radio_manbg

UP!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

"И, Тео, недей да лъжеш хората - нали бях прасе, а :D но намен ми ;):D а другата сряда да не си забравиш приателките ;) а за кутииката :( кво става ;) колеги елате повечко другата сряда ;) та да видим какво можем да направим за тази благородна клауза ;) респект ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest radio_manbg

айде пак UPДругата сряда се надявам да сме повече!!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Lolla

Наистина ще се радваме, ако следващия път дойдете повече :whistle:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Lolla
Отговорено (Редактирано)

Билетите вече са пуснати на Билетния център на НДК и са на стойност от 5лв, 10лв, 20лв, 30лв и 50 лв. Малко доуточнение - парите от продадените билети отиват в онази сметка, която съм дала - специално открита за нашия концерт. От там ние отделяме някаква сума за Моника, а другата част прехвърляме в един фонд за деца, пострадали в ПТП-та. Фондът е открит (естествено не е това глаголът, но не се сещам за по-подходящ) от 5 организации - МВР (и КАТ), СБА (Съюз на българските автомобилисти), БЧК, Българска футболна лига и Български футболен съюз. Шефовете на тези организации са в комисията по разпределяне, като нуждаещите се дечица са подробно проучени. А ние 4-те, както и представители на нашите училища /Софийска Математическа Гимназия и ЧЕСОУ Дорис Тенеди/ ще бъдем назначени като надзорници, за да сме сигурни, че парите отиват по предназначение. Мария Илиева е дала съгласието си да участва, водещ ще е Део.Искрено се надяваме повече от вас да дойдат и да помогнат за каузата, с която сме се заели, защото залата е огромна и нямаме никаква представа как ще продадем 4000 билета :lol: Можете да си закупите билети от билетния център или да си дадете заявката тук колко и на каква цена билети искате и после ще си ги получите При Мачо :lol:Дано утре да дойдете повече, за да ви помрънкам малко и на живо :huh:Специални благодарности на radio_manbg & gri6@ за оказаната помощ и съдействие :lol: , както и на всички, с които се видяхме миналата сряда и ме излушаха :o

Редактирано от Lolla

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside

Билетите вече са пуснати на Билетния център на НДК и са на стойност от 5лв, 10лв, 20лв, 30лв и 50 лв.

Малко доуточнение - парите от продадените билети отиват в онази сметка, която съм дала - специално открита за нашия концерт. От там ние отделяме някаква сума за Моника, а другата част прехвърляме в един фонд за деца, пострадали в ПТП-та. Фондът е открит (естествено не е това глаголът, но не се сещам за по-подходящ) от 5 организации - МВР (и КАТ), СБА (Съюз на българските автомобилисти), БЧК, Българска футболна лига и Български футболен съюз. Шефовете на тези организации са в комисията по разпределяне, като нуждаещите се дечица са подробно проучени. А ние 4-те, както и представители на нашите училища /Софийска Математическа Гимназия и ЧЕСОУ Дорис Тенеди/ ще бъдем назначени като надзорници, за да сме сигурни, че парите отиват по предназначение.

Мария Илиева е дала съгласието си да участва, водещ ще е Део.

Искрено се надяваме повече от вас да дойдат и да помогнат за каузата, с която сме се заели, защото залата е огромна и нямаме никаква представа как ще продадем 4000 билета :) Можете да си закупите билети от билетния център или да си дадете заявката тук колко и на каква цена билети искате и после ще си ги получите При Мачо :D

Дано утре да дойдете повече, за да ви помрънкам малко и на живо :)

Специални благодарности на radio_manbg & gri6@ за оказаната помощ и съдействие :blink: , както и на всички, с които се видяхме миналата сряда и ме излушаха :)

<{POST_SNAPBACK}>

Аз вчера не можах да дойда при Мачо, но съм ЗА. И да вземем повечко хора да се съберем да отидем :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Lolla

Желаещите могат да ни гледат тази неделя от 19.30ч. по Веселина ТВ в предаването "Нарисувай се с песен" :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

Желаещите могат да ни гледат тази неделя от 19.30ч. по Веселина ТВ в предаването "Нарисувай се с песен" :plane:

<{POST_SNAPBACK}>

:plane: ще гледам :angry::thumbs:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Lolla

Вече си имаме и сайт - www.predai-natatak.com .Предполагам, че до утре ще успея да го завърша и да можете да го видите в пълния му блясък :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dimy

Браво колеги! и ние в мото клуба се занимаваме с подобна деиностhttp://bikerz.netissat.bg/viewtopic.php?t=2286Радвам се че все повече хора се занимават с такива мероприятия

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Lolla

Никой от вас ли не беше на концерта :drunk:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside

Никой от вас ли не беше на концерта :drunk:

<{POST_SNAPBACK}>

Мале какъв срам съвсем забравих :) Трябваше да драснеш някой ред да припомниш. Мама му да е.а! Как беше?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Lolla
:cool::lol: :lol:Концертът беше супер, всички много се накефиха, както и ние, беше адски яко, събрахме някъде към 25 хил. лева, но точната сума още не я знаем. Много жалко, че никой от вас не беше :P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest VTEC Inside

:cool::lol: :lol:

Концертът беше супер, всички много се накефиха, както и ние, беше адски яко, събрахме някъде към 25 хил. лева, но точната сума още не я знаем. Много жалко, че никой от вас не беше :P

<{POST_SNAPBACK}>

И аз съжалявам ама като съм отвеян ;);););):P

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iXi

:lol: :lol: :P

Концертът беше супер, всички много се накефиха, както и ние, беше адски яко, събрахме някъде към 25 хил. лева, но точната сума още не я знаем. Много жалко, че никой от вас не беше :P

<{POST_SNAPBACK}>

аа недей така имаше фенове :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...