Guest zmeq #1 Публикувано 23 Април, 2006 момчета аиде има ли някои от бургас да направим и ние една срещичка.Може да отидем на капаните в морската да пием по една бира.Да уговорим дата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest zmeq #2 Отговорено 24 Април, 2006 айде бе момчета дайте да направим една срещичка вижте ко готино време е много сме несериозни бургазлий, толкова ли нямаме 10 коли да се саберем Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest JeepersCreepers #3 Отговорено 24 Април, 2006 пък тебе дружно ще те е...... що не ми звънна бе? за събота знаеш ли ква мания стана? имаше много навитаци да са пускат ама ти уж ще звънна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest kamikadzeto #4 Отговорено 24 Април, 2006 айде бе момчета дайте да направим една срещичка вижте ко готино време е много сме несериозни бургазлий, толкова ли нямаме 10 коли да се саберем <{POST_SNAPBACK}> смятам че ще има десетина коли все пак аз сьм за но кога? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest zmeq #5 Отговорено 25 Април, 2006 ами ще се разберем . още 5-6 човека да пишат и сме готови за срещичка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest darius #6 Отговорено 25 Април, 2006 ами ще се разберем . още 5-6 човека да пишат и сме готови за срещичка <{POST_SNAPBACK}> Аз съм готов и ще бъда в Сл.бряг,само навийте още бургазлии.Имаме и един съклубар от Несебър.Като се обадите и съм на линия... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest 1net #7 Отговорено 25 Април, 2006 Айде кажете някаква дата и час и да ви лепвам темата като важна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest zmeq #8 Отговорено 25 Април, 2006 аз сам новак просто искам да се саберем датата и часа определяте вие, ама ще баде яко да се саберем пред дискотека Вселена в морската там има голям паркинг хем да погледат малко хората да се порадват. П.С. Ивооооооооооо айде предложи и ти нещо. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest zmeq #9 Отговорено 25 Април, 2006 Ако искате на 29 май сабота се пада от 12.00 часа , казвайте дали сте сагласни и ако не давайте нови предложения Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest zmeq #10 Отговорено 25 Април, 2006 опааааа грешка 29 април сабота Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest JeepersCreepers #11 Отговорено 25 Април, 2006 ами не е лоше 29.04.06г среща в бургас ОФИЦОАЛНО ВСИ4КИ ЖЕЛАЕЩИ СА ПОКАНЕНИ!!!Даже ще идим и на омв и от там на кпп то да им покажим японските мускули ще направим някоко гонки такмо и от втек несум падал 4е да падна Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest zmeq #12 Отговорено 25 Април, 2006 аааааааааааааа ейтова е бати ви иво Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest JeepersCreepers #13 Отговорено 25 Април, 2006 ДА ДОБАВЯ САМО 4АСА В 20:30 НА ОМВП:С до Г-н Змея написах и в другия форум на бургас 4е ще има среща на хонда фенове,ама лошото е 4е ще съвпадне и с божурище и незнам мисля 4е някои може и да пропуснат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest darius #14 Отговорено 25 Април, 2006 ДА ДОБАВЯ САМО 4АСА В 20:30 НА ОМВПоследно на 29.04. от 20.30 на ОМВ!Ако обаче останалите ще ходят на Божурище по-добре да отложим Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest JeepersCreepers #15 Отговорено 25 Април, 2006 ами за сега само киро каталога отпада но ако састезанието на божура сърши по рано така 4е той да си хване буса по рано може и да дойде ама по вероятно е да.......... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest zmeq #16 Отговорено 25 Април, 2006 на омв значи, айде браво ще стане весело Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest darius #17 Отговорено 25 Април, 2006 на омв значи, айде браво ще стане весело <{POST_SNAPBACK}> Ok.на линия съм...С принцесата от аватара... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest zmeq #18 Отговорено 25 Април, 2006 абе иво на омв не ходят ли само лапета с колела Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest zmeq #19 Отговорено 25 Април, 2006 дариус моята е 1.5 на газ айде ще се пробваме за шоуто Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest darius #20 Отговорено 25 Април, 2006 дариус моята е 1.5 на газ айде ще се пробваме за шоуто <{POST_SNAPBACK}> Не съм се пускал досега,ама щом е за идеята сам навит... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest zmeq #21 Отговорено 25 Април, 2006 айде още хонда маняци няма ли от бургас да сме повече хора Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest JeepersCreepers #22 Отговорено 25 Април, 2006 само за инфо за сега сме змея,аз,лилавия црх,камикадзето,даруис,един пи4 друг с сивик хайде викаите и познати които не са по форумите КАМИКАДЗЕ ЕЛА С ПРЕЛЮДА МОЛЯ ТЕ ПОСЛЕ ЩЕ ИДИМ НА КПП ДА ПРАВИМ ГОНКИ С НЕМСКИТЕ МАШИНКИ Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest emko #23 Отговорено 27 Април, 2006 Що на ОМВ го организирате? Дайте някъде на биричка Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest JeepersCreepers #24 Отговорено 27 Април, 2006 Що на ОМВ го организирате? Дайте някъде на биричка <{POST_SNAPBACK}> ами щото по това време се сабират и др коли и после ще ходим да се дарпаме с/у останалите машини емко ти нямаш ли път насам към бс?да дойдеш? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest zmeq #25 Отговорено 28 Април, 2006 ми те капаните бачкат до касно после може да отидем в морската да пием по 1,2 чорби Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest gydi #26 Отговорено 28 Април, 2006 (Редактирано) На ОМВ на изхода за София в Бургас в 20.30 ч. 29.04.2006 ? -ли става дума ? Редактирано 28 Април, 2006 от gydi Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest JeepersCreepers #27 Отговорено 28 Април, 2006 да то4но за това омв става дума/до метро/ ако имаш възможност ела ще си направим и драпки Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest kamikadzeto #28 Отговорено 28 Април, 2006 само за инфо за сега сме змея,аз,лилавия црх,камикадзето,даруис,един пи4 друг с сивик хайде викаите и познати които не са по форумите КАМИКАДЗЕ ЕЛА С ПРЕЛЮДА МОЛЯ ТЕ ПОСЛЕ ЩЕ ИДИМ НА КПП ДА ПРАВИМ ГОНКИ С НЕМСКИТЕ МАШИНКИ <{POST_SNAPBACK}> имаш в предвид да се пускаме с разни смешни голфчета ли Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest JeepersCreepers #29 Отговорено 28 Април, 2006 имаш в предвид да се пускаме с разни смешни голфчета ли <{POST_SNAPBACK}> стига ве адаш и те са хора ама непременно ела с бега4ката не с матора много сам навит да се пуснем пук и да не се искам да погледна разни неща по колицата а и все пак има една вектра да ти кажа с валове и 4ип4е~190psмного се цепи да ти кажа може да му го нацепиш 4е се има за една от наи барзите и един еклипс има 2ка турбо ако доиде ще го цепиш пук и аз ще се пробвам да догонвам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest zmeq #30 Отговорено 29 Април, 2006 ще ходим ли после да пием бира Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest JeepersCreepers #31 Отговорено 29 Април, 2006 аз така виждам нещата ако времето е ок ,след омв утиваме на кпп правим си драпките и после ходим на заведение някаде да се посмеем кой паднал кой бил кой се надахал за следващия път Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest JeepersCreepers #32 Отговорено 30 Април, 2006 преди това ги виждах сега ги видях нещата и несум доволен ама хи4 някои хора просто ни метнаха 4е ще дойдат сабрахме се CRX,CIVIC,PRELUDE,ACCORD това бяхме макар 4е имаше обещания да смекам 8 коли някаде,дано 2та ни официална среща да се престрашат пове4е хора да дойдат.За тез които пропуснаха последната гонка/за пи4овете с акорда едни от наий сериозните /наи интересната според мен гонка/АЗ с прелюда срещу последен модел бмв530д 218кс и 500NM е там беше истината до 80 бях пред него до 90 заедно и след 100 ме мина на 400м паднах с 3 коли /ако беше нашия съклубар камикадзето с втек а щеше да го бие ама пропусна срещата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest darius #33 Отговорено 30 Април, 2006 Колеги сори за снощи ,но шефа ме държа до 22.00...После бях като пребит.....На следващата ще се постарая да дойда..... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest JeepersCreepers #34 Отговорено 30 Април, 2006 Колеги сори за снощи ,но шефа ме държа до 22.00...После бях като пребит.....На следващата ще се постарая да дойда..... <{POST_SNAPBACK}> ами нищо те и други 3 от бургас дет бяха недойдоха а щеше да стане мн.хубаво да се саберем поне 8 бега4ки ама да се надяваме за следващия път както казах ве4е Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest zmeq #35 Отговорено 30 Април, 2006 е и аз да се похваля с мойта хондела 1.5 на газ с 15ките размазах астра 1.6 ама бая беше правена валове маховици,абе всичко праено без генерация.Иво можеш да потвардиш на финала с колко коли бях пред него абе беше голямо шоу ама както писа Иво трябваше да сме повече хора. п.с. Ивоооооооооооооооооо мноооооооооооооооого ти варви прелюда Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest JeepersCreepers #36 Отговорено 30 Април, 2006 4увам разни неща за събота пак надахани има да ги ма4каме ама за жалост нямам преки конкуренти /нали им запазих места в блатото за тойотите /освен бялата вектра~190кс,еклипса турбо,и адаша с втек а/ ама другия път може да доида с пе4ката да пома4кам и с нея пс:а това 4е бягал прелюда колко ще бяга бе колкото един прелуд 133кс както викат вси4ки това е теорети4но невазможно да сум по барз от тях те просто вси4ки немогат да си карат колите хахахахаах не 4е аз съм бърз Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest K1r1L #37 Отговорено 30 Април, 2006 срещатата както казахте беше доста слаба от страна на хонди(малцинство)3-4...попрнцип без среща се сабираме толкова, но се забеляза едно хонда надмощие ( в гонките)за което мога да кажа само едно (ХОНДА) силата на ме4тите ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest kamikadzeto #38 Отговорено 3 Май, 2006 преди това ги виждах сега ги видях нещата и несум доволен ама хи4 някои хора просто ни метнаха 4е ще дойдат сабрахме се CRX,CIVIC,PRELUDE,ACCORD това бяхме макар 4е имаше обещания да смекам 8 коли някаде,дано 2та ни официална среща да се престрашат пове4е хора да дойдат. За тез които пропуснаха последната гонка/за пи4овете с акорда едни от наий сериозните /наи интересната според мен гонка/ АЗ с прелюда срещу последен модел бмв530д 218кс и 500NM е там беше истината до 80 бях пред него до 90 заедно и след 100 ме мина на 400м паднах с 3 коли /ако беше нашия съклубар камикадзето с втек а щеше да го бие ама пропусна срещата <{POST_SNAPBACK}> при положение че бия 745i тази 530d трябва да го накажа и с минивана Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest JeepersCreepers #39 Отговорено 4 Май, 2006 е хубу де ама защо не доиде на срещата? нали обеща уж????????? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest kamikadzeto #40 Отговорено 4 Май, 2006 е хубу де ама защо не доиде на срещата? нали обеща уж????????? <{POST_SNAPBACK}> не бях в града.когато се вьрнах минах да видя дали сте още там,обаче вече куките бяха дошли и даже бяха спряли твоита хонда .кои беше в твоя прелюд? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове