Symantek 0 #1 Публикувано 29 Декември, 2010 Здр. колеги имам следният проблем ! Отказа ми студеното на парното ! Обяснявам....вартя копчето за регулиране на парното (топло-студено) и нещо изщрака и сега ми духа само на топло, вартя за студено но продалжава да си духа топличко! Та какво може да се е повредило и как се сваля тая конзола отпред за да видя кво се е случило ? Питам за конзолата понеже не успях да намеря никаде на англичанка как се сваля ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Crazy job 434 #2 Отговорено 29 Декември, 2010 Здравей.Първо провери да не се е разкачило жилото което движи клапите(при мен беше от него)намира се отдоло зад централната конзола. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Symantek 0 #3 Отговорено 29 Декември, 2010 Мерси за отговора, но как да сваля конзолата ? До сега не сам пипал там и си нямам понятие ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Symantek 0 #4 Отговорено 29 Декември, 2010 Намерих едно жило отзад но то е варзано кам въздохопровода най горе на таблото, а кам самото копче не намирам ! Да не са електронни понеже като изщрака и ми изгаснаха и лампите кадето осветяват там трите вратки ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Slade 21 #5 Отговорено 29 Декември, 2010 Кажи първо коя генерация е англичанката? Ако е 6-та със сигурност става въпрос за жило, няма електроника зад врътката. Доколкото гледах при мен жилото отива в двигателния отсек там, където влизат маркучите за радиатора на парното - там се свързва с клапата - виж дали не се е откачило. Ако ли не - трябва да разглабяш конзолата, което е кофти тръпка. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Symantek 0 #6 Отговорено 29 Декември, 2010 Ще трябва да свалям конзолата Ако някой може да ми каже набарзо как става номера или поне някакви савети ще съм му благодарен ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Slade 21 #7 Отговорено 29 Декември, 2010 Пак не написа коя генерация ти е анличанката. Като моята от снимката ли е? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Symantek 0 #8 Отговорено 29 Декември, 2010 Генерацията мисля че е 6та Фастбак по каталог се води 1.4 16V 90HP Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Slade 21 #9 Отговорено 29 Декември, 2010 Но преди да почнеш голямото разглабяне, виж дали не се откачило жилото за температурния режим, което се намира отстрани до краката на шофьора (до газта): Ако в двиг. отсек и при педалите всичко си е на мястото, чака те голямото разглабяне. Панела с врътките се сваля след като свалиш централната конзола (на болтове е), но предварително се разкачат двете жила до педала за газта (това за температурата и за посоката на потоците). 3 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Symantek 0 #10 Отговорено 29 Декември, 2010 Мерси много колега за схемата с нея се надявам да ми е по лесно, ще проверя отново всички жила как са и тогава ще се захващям ! Благодаря отново за съдейстието ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове