EmZvr 225 #1 Публикувано 23 Декември, 2010 (Редактирано) Имам един бърз въпрос, от доста време си карам с дупка на генерацията, закърпваха я един път, ама това е само временно. И някъде бях чел, че те водят до повишен разход на гориво. Вярно ли е това ? Редактирано 23 Декември, 2010 от EmZvr Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rEsPeCtiVe 148 #2 Отговорено 23 Декември, 2010 Мне мисля че може да вдигне разхода,но все пак и още някои да каже... :> Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
RECS 2 #3 Отговорено 23 Декември, 2010 Възможно е да вдигне разхода,а дори и някой път колата губи мощност от неуплатнена изпускателна система. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
paRADOx 1011 #4 Отговорено 23 Декември, 2010 Глупости на кълбета. Нищо не губи, а напротив. Ако искаш махни си цялата генерация, и ще видиш как колата ти ще литне. Звука обаче ще срути околните квартали..Повишен разход на гориво, от повредена изпускателна система?! Това пък го чувам за пръв път! Честно! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
rusiq_81 25 #5 Отговорено 24 Декември, 2010 Напълно съм съгласен с колегата RECS а за поста на колегата paRADOx също съм съгласен но за турбо кола но не и за атмосверка.Генерацията на атмосверният мотор е много важна (дължина,ширина,чупки,свивки,разположение на гърнета,пропуски и тн.) и всяко нещо си оказва влияние в мощността и ест в разхода Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове