Jump to content
em1l

Банален пробелм. Не иска да запали.

Recommended Posts

Така прелюда стана втори ден не иска да запали, то проблема си го имаше и от преди но се случваше рядко и като се пробрва 3-4 пъти и запалваше но вече не иска. Значи кабели,свещи,комутатори,разпределителни капачки,ремаци всичко е проверено кадет се казва ток да те убие. Та проблема е следния, като вземахме още колата предишния собственик ми каза че от време на време Главното реле не изключва и не иска да пали. Преди рядко се случваше като дам на контакт помпата да не се чуе, но не съм обърнал внимание дали не палеше когато не се чуе помпата а сега помпата изобщо не се чува да работи а и при доста въртене на стартер то би трябвало поне малко да замирише на бензин(нормално де дане замирише щом не върти помпата). Та се чудя дали е от релето или от самата помпа и въпроса ми е примерно главното реле ако не работи ще върти ли помпата и как мога да проверя дали работи? Ако може да ми кажете къде точно се намира "главното реле" и какво представлява че немога да го намеря във service manual.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Оу много се извинявам нета заби и е пуснал две теми. МОЛЯ ЕДНАТА ДА БЪДЕ ИЗТРИТА

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Идеално. Мерси много, ех тази търсачка :lol: нещо аз като търся не ми излиза :censored::tooth:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...