Guest mihho #1 Публикувано 21 Април, 2006 (Редактирано) От скука и простотия реших да си поосвежа интериора....за 7 кинта си взех изкуствена кожичка и лепилце...и са почна шкуркане ,резане,мерене ,чертане и нерви ....ама много но за сметка на това стана мнооого добре....определено ставам за тапицер...хахах ето и малко снимков материал ЕТО И ОСТАНАЛАТА ЧАСТ ОТ СНИМКИТЕ ЧЕ СА МН ГОЛЕМИ Интериор Редактирано 21 Април, 2006 от mihho Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest da6kata #2 Отговорено 21 Април, 2006 станало е много похвално и красиво най-важното поне според моито скромно мнение Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen #3 Отговорено 21 Април, 2006 както изглежда много качествено си я опънал, другата седмица на срещата ще я видим на живо ако дойдеш Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest sunny #4 Отговорено 21 Април, 2006 малко тап вапрос! каде 6те е тази сре6та и кога?Извинявам се за незнанието си Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest roadracer #5 Отговорено 21 Април, 2006 определено ставам за тапицер ...гладен няя да останеш тъй кат гледам... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen #6 Отговорено 21 Април, 2006 малко тап вапрос! каде 6те е тази сре6та и кога?Извинявам се за незнанието си <{POST_SNAPBACK}> както всяка ПЪРВА НЕДЕЛЯ от месеца на полигона на гребната от 13ч, ще пусна нова тема по въпроса тия дни Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mihho #7 Отговорено 21 Април, 2006 както изглежда много качествено си я опънал, другата седмица на срещата ще я видим на живо ако дойдеш <{POST_SNAPBACK}> еее нема как да не дойда....слънчице,хонди тва онова....само за разходки...до пловдив Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #8 Отговорено 21 Април, 2006 Красиво е станала браво . Харесва ми. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ma4o #9 Отговорено 21 Април, 2006 много яко е станало и аз ще трябва да пипна моита Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest benji_crx #10 Отговорено 22 Април, 2006 поздравления, имаш дарба на тапицер Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mihho #11 Отговорено 22 Април, 2006 (Редактирано) Благодаря ви на всичките...мн съм щастлив ....а ето и малко снимки с истинско качество не телефонно ЕТО ЗАМЕНЕНИТЕ СТАРИ СНИМКИ С НОВИ ИНТЕРИОРЧЕ Редактирано 22 Април, 2006 от mihho Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Rust #12 Отговорено 22 Април, 2006 Човече браво , адски добре си се справил. Хондичката е много яка , но така си е направо уникална вече само ми е любопитно разглобявал ли си таблото за да успееш навсякъде да го подпъхнеш така добре ? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mihho #13 Отговорено 22 Април, 2006 Човече браво , адски добре си се справил. Хондичката е много яка , но така си е направо уникална вече само ми е любопитно разглобявал ли си таблото за да успееш навсякъде да го подпъхнеш така добре ? <{POST_SNAPBACK}> еми да наложи се да сваля цялата лаисна с духалките и всичко...много нерви ама си стуваше де Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #14 Отговорено 23 Април, 2006 определено е станала много добре, и изглежда доста класно! дано лепилото е добро и не почне да се разлепя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda #15 Отговорено 23 Април, 2006 Западно европейско е вече Така повече и отива, вместо смахнатите апликации-имитации на махагон и т.н. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest atanasbe #16 Отговорено 23 Април, 2006 Браво станало е много добре другата седмица може да ходя и аз до Пловдив на срещата да видим но живо кво си направил Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mihho #17 Отговорено 23 Април, 2006 Западно европейско е вече Така повече и отива, вместо смахнатите апликации-имитации на махагон и т.н. <{POST_SNAPBACK}> Важното е че си остава с Японски дух....произлиза от японец...нищо че е европейско качество по отношение на интериора....с една дума боза...сичко са троша ...аз поправям Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest alphonse #18 Отговорено 25 Април, 2006 Много добре е станало! Да те питам около скоростния лост как го закрепи т.е. не става ли по-дебела пласмаската като е с кожа около нея и да влиза по-трудно? Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest mihho #19 Отговорено 25 Април, 2006 Еми зависи ква кожа ще се сложи(колко дебела)аз използвах тънка и като се залепи става перфектно....щом успях и лайсните покрай духалките да опблепя и да паснат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове