Jump to content
Guest ADH-Honda

НЯМА ТАКЪВ ПАРАХОД !

Recommended Posts

Guest ADH-Honda

Днес (от 9 часа сутринта до 2 часа следобед, мама и мръсна на тая българска бюрокращина :rolleyes: ) бях в КАТ да си прехвърлям на мое име Сивика. Нагледах се на пустиняци и ръняци - жигули, мусковци, кръпели, кръпели, кръпели... за години напред се нагледах с гнусно прогнило жИлязо. Единственото хубаво нещо което се случи през тези 5 часа (освен че си прехвърлих колата) е че видях нещо УНИКАЛНО ;) Беше на един паркинг забутано в КАТ Враца ! Само две думи ще кажа: Cadillac Fleetwood ;)

Е все съм виждал Американски автомобили и големи седани (сядал съм в Шеви Каприз), обаче това просто е нещо уникално.... ОГРОМНО и привличащо погледа ! ;)

Казвам ви - НЯМА ТАКЪВ ПАРАХОД :)

Успях да се поровя из нета, точния модел е Cadillac Fleetwood 75, 8100 куб. сантиметра ;) V8 разбира се. Модела е от средата на 70-те някъде.

За тези които си казват: "какво толкоз, стар американски горач на бензин, нищо интересно" - погледнете петата снимка най-отгоре (от ляво на дясно) - снимал съм Кадилака до една Шкода 120L, която е дълга около 4 метра (горе долу токова е дълга и една Сивик 5 ген. Хечбек) - предниците и на Кадилака и на Шкодата са на едно ниво (плътно до бордюра са опряли предните им гуми), правете си извода колко метра повече стърчи задницата на Кадилака.... А за ширината, височината или размера на гумите да не ви говоря :)

Дали не е внушително, а ;)

Снимки:

post-7-1145628268_thumb.jpg

post-7-1145628291_thumb.jpg

post-7-1145628300_thumb.jpg

post-7-1145628313_thumb.jpg

post-7-1145628331_thumb.jpg

post-7-1145628356_thumb.jpg

post-7-1145628366_thumb.jpg

post-7-1145628381_thumb.jpg

post-7-1145628393_thumb.jpg

post-7-1145628402_thumb.jpg

post-7-1145628412_thumb.jpg

post-7-1145628428_thumb.jpg

post-7-1145628438_thumb.jpg

post-7-1145628457_thumb.jpg

post-7-1145628465_thumb.jpg

post-7-1145628474_thumb.jpg

post-7-1145628483_thumb.jpg

post-7-1145628513_thumb.jpg

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest skotie

Внушителна машина!Винаги съм се чудел на манията за големи коли на американците. А още повече се учудвам на манията на някои българи да карат такива параходи. Най са ми странни джиповете с размери на жилищен блок, които щъкат из София. Като видя такъв джип и си представям някой канадски дървосекач как го е натоварил с дървен мат'рял и цепи по магистралите из Америка.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

според мен колата е върха и лично аз бих си я карал в София с кеф стига да имам пари за бензин :rolleyes::)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda

според мен колата е върха и лично аз бих си я карал в София с кеф стига да имам пари за бензин  :o  :cool:

<{POST_SNAPBACK}>

На същото мнение съм ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest viTec

Само дето за тая кола ще ти искат категория Д да я караш е*** М*** му то е колкото Икарус дълго това ;):D:D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dido_dimov

Интересно, данъка на тая кола на конска сила или на квадратен метър ще е ?!?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest emko

Миналото лято подобно нещо, само че във версия кабриолет;) черна с червена кожа беше ако не се лъжа и спряла пред нас ;) някъде имах и снимки и ако ги намеря ще ги споделя

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

Интересно, данъка на тая кола на конска сила или на квадратен метър ще е ?!?

<{POST_SNAPBACK}>

;) ;) трябва да е на кваднатен метър, щото по талон ги водят "гасониера лукс", а при този бензин отдавна се е превърнала в "недвижима собственост" ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...