Guest baTeTo #1 Публикувано 21 Април, 2006 Здравейте Колели от скоро съм се запалил по хондите и сега сабирам информация за тези коли.Можете ли да ми кажете нещо за този модел хонда " Honda Civic 1300 12V " година на производство - март 1988 г.,Сякаква Информация ще мие полезна Благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #2 Отговорено 21 Април, 2006 Здравейте Колели от скоро съм се запалил по хондите и сега сабирам информация за тези коли. Можете ли да ми кажете нещо за този модел хонда " Honda Civic 1300 12V " година на производство - март 1988 г., Сякаква Информация ще мие полезна Благодаря предварително! <{POST_SNAPBACK}> http://www.hondabeat.com/history.phpкола 12v до колкото знам се произвежда до 1987 ако иде реч за такваз кола ,готина е взимай я това беше моята дето я дадох в Пловдив за 2500 и още ми е мъчно за нея . ама беше 1.5 12v Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #3 Отговорено 21 Април, 2006 (Редактирано) http://www.hondarevolutions.com/html/brochure_mk1crx.htmа и моля напиши от каде си в профила си. тоест попълни полетата. Редактирано 21 Април, 2006 от greenwather Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest baTeTo #4 Отговорено 21 Април, 2006 "greenwather"ами мераклия съм за такава кола каквато си я показал тука по от горе след 2-седмици Отивам на иЗПит за книжка и след това мисля да сабера малко пари за 1-вата моя кола..значи тази хондичка като е 1.5 колко и е разхода? имали дефекти някакфи?За профила ще се помача да го Оправя Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Policman #5 Отговорено 21 Април, 2006 "greenwather" ами мераклия съм за такава кола каквато си я показал тука по от горе след 2-седмици Отивам на иЗПит за книжка и след това мисля да сабера малко пари за 1-вата моя кола.. значи тази хондичка като е 1.5 колко и е разхода? имали дефекти някакфи? За профила ще се помача да го Оправя <{POST_SNAPBACK}> Пич,моята първа кола беше такава 1.3 12v 85г. трябва да знаеш,че този модел са железни Моята я продадох на приятел,който я кара още и е много доволен Като разход градско 8/100 извън 5/100.Ходовата част е много здрава и там няма да имаш проблеми,изобщо за малко пари ще се сдобиеш с доста добър за годините си автомобил .Дефекти? Това е Хонда не Голф , скачай ,и няма да съжаляваш,успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest baTeTo #6 Отговорено 21 Април, 2006 'Policman' мерси за информациятаразхода е супер малко това е добре Пък колкото до "голф манията" Тука във моят град ги има във изобилие!(Мечтата на секи Троянски газар да има голф ама то това като както да го карат се не Откасва бащами има едно Пежо 309 1.9Д и ги наказва тия Голф-смотаняци!) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове