Jump to content
prelude

Продавам предни апарати с дискове на 262мм.

Recommended Posts

Голям бонус към този комплект са и предните накладки , които са Hawk Performance - рейсинговата серия HP Plus.Само те ми струваха почти 200лв.

За справка може да разгледате тук.По-читави са от ЕВС,това ви го гарантирам:

hawk performace

Апаратите са боядисани в червено и са ребилднати с оригинални части от САЩ- маншони,водачи и т.н.Ако не ме лъже паметта и буталата са сменени,пък те не са никак евтини:)

Дисковете са Zimmermann 262mm,4x100mm за Прелюд трето поколение.

Комплектът е каран много малко.През тази година съм си карал колата 4 пъти общо,като първият път беше на състезанието в Калояново март месец.

Другите 3 пъти си я карах вместо дейли колата,че й боядисваха предния капак.

Т.е. имат навъртяни не повече от 500-1000км.

Накладките са адски готини,спират здраво и студени,а като загреят нещата само се подобряват.

Скърцат леко при бавно спиране,но едва ли някой може да очаква друго от тях.

Дисковете са почти нови,фирмата е доста сериозна и струваха по 120лв бройката ако не се лъжа.

Не че има значение,не гоня цена като за нови.

Комплектът май е подходящ за Сивици с по-малки дискове,още повече че моите са си с 4 отвора на 100мм.

За 400лв ще се разделя с тях или за сума близка до тази.

На Прелюда минах на 288мм дискове и това е единствената причина да давам този комплект.

Всъщност мислех да си го карам,но смених шенкелите и се оказа че не мога да сложа стария сет-ъп.

Така изглеждат апаратите-това е след ребилда със старите дискове още и с оригиналните накладки на Хонда.

Между другото и тях мога да ви дам за бонус към комплекта,аз съм на съвсем други апарати в момента.

Оригиналните Хонда накладки са почти нови също и са чудесни,дори на пистата не съм имал ядове-но ги смених,за да съм спокоен именно там.

Публикувано изображение

п.п.

Сега гледам снимката че е с някакви Бендикс накладки-хаха,имам и от тях неотваряни-и те ще са ви бонус да си имате,но не са готини.

Хондовите също,не съм в грешка и наистина ги имам-просто не са на колата на снимката.

Редактирано от prelude

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

нагоре,че не са ми полезни като седят в гаража :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found