prelude 311 #1 Публикувано 18 Декември, 2010 (Редактирано) Голям бонус към този комплект са и предните накладки , които са Hawk Performance - рейсинговата серия HP Plus.Само те ми струваха почти 200лв. За справка може да разгледате тук.По-читави са от ЕВС,това ви го гарантирам: hawk performace Апаратите са боядисани в червено и са ребилднати с оригинални части от САЩ- маншони,водачи и т.н.Ако не ме лъже паметта и буталата са сменени,пък те не са никак евтини Дисковете са Zimmermann 262mm,4x100mm за Прелюд трето поколение. Комплектът е каран много малко.През тази година съм си карал колата 4 пъти общо,като първият път беше на състезанието в Калояново март месец. Другите 3 пъти си я карах вместо дейли колата,че й боядисваха предния капак. Т.е. имат навъртяни не повече от 500-1000км. Накладките са адски готини,спират здраво и студени,а като загреят нещата само се подобряват. Скърцат леко при бавно спиране,но едва ли някой може да очаква друго от тях. Дисковете са почти нови,фирмата е доста сериозна и струваха по 120лв бройката ако не се лъжа. Не че има значение,не гоня цена като за нови. Комплектът май е подходящ за Сивици с по-малки дискове,още повече че моите са си с 4 отвора на 100мм. За 400лв ще се разделя с тях или за сума близка до тази. На Прелюда минах на 288мм дискове и това е единствената причина да давам този комплект. Всъщност мислех да си го карам,но смених шенкелите и се оказа че не мога да сложа стария сет-ъп. Така изглеждат апаратите-това е след ребилда със старите дискове още и с оригиналните накладки на Хонда. Между другото и тях мога да ви дам за бонус към комплекта,аз съм на съвсем други апарати в момента. Оригиналните Хонда накладки са почти нови също и са чудесни,дори на пистата не съм имал ядове-но ги смених,за да съм спокоен именно там. п.п. Сега гледам снимката че е с някакви Бендикс накладки-хаха,имам и от тях неотваряни-и те ще са ви бонус да си имате,но не са готини. Хондовите също,не съм в грешка и наистина ги имам-просто не са на колата на снимката. Редактирано 18 Декември, 2010 от prelude Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
prelude 311 #2 Отговорено 28 Декември, 2010 нагоре,че не са ми полезни като седят в гаража Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове