Jump to content
Guest buzy

пак някъв екземпляр ...!

Recommended Posts

Guest buzy

Връщам се днес по обяд аз от Плевен и си карам 120 - 130 , щото бях с майка ми и какво да видя ! няква 80- ка 1.8 тръгва да ме реже с 140 и да прави некви лоши тройни !! След малко и аз съм на 140 без да дори да докосвам газта и съм зад него ! Нашто момче явно си помисли че искам да го излапам и като се панира и пак се почнаха некви тройни ,а аз просто така си карам , то така си върви нормална Хондето !В един момент задминаваме заедно камион и бутам 4 - та ,лепиа му се и нашия бяга в дясно и натиска ... ехехеххе смешкоо !! на 4-та - 160 го разцепи и вече 175 на 5-та влизам в завоя не го усетих , но отпуснах малко педала отиваше на 180 а бях с майка ми все пак!Смешкото отдавна беше приключил зад мен и сигурно вече беше обърнал на газ и разпилваше 80 - ката със 130 km/h! :) Извода момчета и момичета какъв е - ако си дупе в немска каляска и си на газ с по малко от 100 коня под капака най - добре си кротувай отзад зад сплесканото с големите баници, защото наказва лошо ! А пък ако си с над 100 под капака и решиш да го намачкаш това малолитражното щото си с 1.8 или 2.0 се приготви за 170 - 180 в завоите и над 200 на равно и наклон за да го прескочиш! Така стоят нещата пичове ! :):rolleyes: Аиде PEACE И СЪС ЗДРАВЕ !

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest techobg

Връщам се днес по обяд аз от Плевен и си карам 120 - 130 , щото бях с майка ми и какво да видя ! няква 80- ка 1.8 тръгва да ме реже с 140 и да прави некви лоши тройни !! След малко и аз съм на 140 без да дори да докосвам газта и съм зад него ! Нашто момче явно си помисли че искам да го излапам и като се панира и пак се почнаха некви тройни ,а аз  просто така си  карам , то така си върви нормална Хондето !В един момент задминаваме заедно камион  и бутам 4 - та ,лепиа му се и нашия бяга в дясно и натиска ... ехехеххе смешкоо !! на 4-та - 160  го разцепи и вече 175 на 5-та влизам в завоя не  го усетих , но  отпуснах малко педала отиваше на 180 а бях с майка ми все пак!Смешкото отдавна беше приключил зад мен и сигурно вече беше обърнал на газ и разпилваше 80 - ката със 130 km/h!  ;)

Извода момчета и момичета какъв е  -  ако си  дупе в немска каляска и си на газ с по малко от 100 коня под капака най - добре си кротувай отзад зад сплесканото с големите баници, защото наказва лошо ! А пък ако си  с над 100 под капака  и решиш да го намачкаш това малолитражното щото си с 1.8 или 2.0 се приготви за 170 - 180 в завоите и над 200 на равно и наклон за да го прескочиш! Така стоят нещата пичове ! ;)  ;)

Аиде PEACE И СЪС ЗДРАВЕ !

<{POST_SNAPBACK}>

:rolleyes::):)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

Е...немам кво да добавя :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

ейййй!!! по кротко бре, ша кажа на полисмена да ви взима книжките :rolleyes::) не искам да зачерваме форума с неприятности споходили накой от нас :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Rocco

Леле, много бързи тези Хонди... Браво.... :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

то всичко това хубаво , ама все пак возиш майка си, по полека :rolleyes:

Редактирано от greenwather

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Policman

ейййй!!! по кротко бре, ша кажа на полисмена да ви взима книжките :cool:  ;) не искам да зачерваме форума с неприятности споходили накой от нас ;)

<{POST_SNAPBACK}>

Ами,то това не се брои :o

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

Кое точно трябваше да ни зарадва :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest buzy

то всичко това хубаво , ама все пак возиш майка си, по полека  :o

<{POST_SNAPBACK}>

ПРАВ СИ! ПОУВЛЯКОХ СЕ ! ДОБРЕ ЧЕ , ТЯ НЕ РАЗБРА С КАКВА СКОРОСТ СЕ ДВИЖИМ . ВСЕ ПАК ТО НЕ СЕ УСЕЩА МНОГО ПРИ НАШИТЕ ХОНДИ ,ЧЕ СИ СЪС 170 - 180 , ДАЖЕ НА 200 НАПРАВО ЗАСПИВА И ЛЕПНЕ НА ПЪТЯ ! ;):cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iceman1234

Ами ако още ти е интересно как са хавите при сивика с такива скорости и завои - може да питаш darcosi, той да ти обясни как стоят нещата ... :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

Ами ако още ти е интересно как са хавите при сивика с такива скорости и завои - може да питаш darcosi, той да ти обясни как стоят нещата ...  :cool:

<{POST_SNAPBACK}>

само па снимката на профила може да си направи извод ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ShEfA

Да преразкажа от негово име - 180, влиза в завой и въпреки, че по колата му почти няма stock части, се завърта и преобръща.. Така се претъркаля няколко пъти и сега старата му кола става само за... нищо! Да ти покажа? ТОВА е профила му във форума.А ТОВА са снимките след катастрофата.Още ли се чувстваш така уверен? :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

ама не скачайте така върху момчето,първо незнаете къв е завоя а вие вече го блъснахте.пък и полисмена за да го хване с тая скорост трябва да вади CRXa от гаража ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest DjSprite

Пи4 браво, изял си го тоя с немската пръ4ка :D ,но моля те не си мисли 4е си бил с 200...това какво показва километража не е самата истина ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest frisko

то всичко това хубаво , ама все пак возиш майка си, по полека  ;)

<{POST_SNAPBACK}>

ПРАВ СИ! ПОУВЛЯКОХ СЕ ! ДОБРЕ ЧЕ , ТЯ НЕ РАЗБРА С КАКВА СКОРОСТ СЕ ДВИЖИМ . ВСЕ ПАК ТО НЕ СЕ УСЕЩА МНОГО ПРИ НАШИТЕ ХОНДИ ,ЧЕ СИ СЪС 170 - 180 , ДАЖЕ НА 200 НАПРАВО ЗАСПИВА И ЛЕПНЕ НА ПЪТЯ ! :D:D

<{POST_SNAPBACK}>

И кво викаш, 200 на Сивика не му се усещат - айде вземете се в рьце и не говорете глупости ,а и ми е много интересно, кьде точно на врьщане от Плевен ги вдигна тея 200, без да си станал на поничка. Приятелю, тоя пьт го пьтувам от 7 години и вярвай ми такьв завой който да вземеш с тая скорост там НЯМА - поне според мен.

И без да се заяждам, ама недей да говориш, че майка ти е седяла и кротко си е гледала през прозореца дрьвчетата, които са прелитали доста бьрзо покрай прозореца

Стига сьм писал,отивам да си взема некво хапче за корема ,че ме боли от смях

п.с. Току що се врьщам и аз оттам :D

Редактирано от frisko

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest buzy

то всичко това хубаво , ама все пак возиш майка си, по полека  ;)

<{POST_SNAPBACK}>

ПРАВ СИ! ПОУВЛЯКОХ СЕ ! ДОБРЕ ЧЕ , ТЯ НЕ РАЗБРА С КАКВА СКОРОСТ СЕ ДВИЖИМ . ВСЕ ПАК ТО НЕ СЕ УСЕЩА МНОГО ПРИ НАШИТЕ ХОНДИ ,ЧЕ СИ СЪС 170 - 180 , ДАЖЕ НА 200 НАПРАВО ЗАСПИВА И ЛЕПНЕ НА ПЪТЯ ! ;);)

<{POST_SNAPBACK}>

И кво викаш, 200 на Сивика не му се усещат - айде вземете се в рьце и не говорете глупости ,а и ми е много интересно, кьде точно на врьщане от Плевен ги вдигна тея 200, без да си станал на поничка. Приятелю, тоя пьт го пьтувам от 7 години и вярвай ми такьв завой който да вземеш с тая скорост там НЯМА - поне според мен.

И без да се заяждам, ама недей да говориш, че майка ти е седяла и кротко си е гледала през прозореца дрьвчетата, които са прелитали доста бьрзо покрай прозореца

Стига сьм писал,отивам да си взема некво хапче за корема ,че ме боли от смях

п.с. Току що се врьщам и аз оттам :D

<{POST_SNAPBACK}>

Опа ето ме и мен ! :D Еми какво да ви кажа преди два часа се прибирам от София - по магистралата 180-190 макс. :D Бях с един приятел а той е над 100кг говедото ! А аз съм около 70 ;)

frisko , на хумата спускането нали го знаеш? В завоя преди селото със 198 km per hour по километраж(реалната скорост каква ли е била) ??! със зимните гуми semperit 155/65/R13 и беше влажно бях с един приятел и за малко да са пребием защото влязохме в отбивката преди селото с прекалено голяма скорост ! Това са глупости който върша и го осъзнавам в последствие ,но един оРел gt с големи кюнци отзад 115hp се опита да ме прескочи и ме ядоса! :D:D Пича , който беше с мен не искаше да ми проговори една седмица!Кво му стана ? нещо се обиди май ! ;););):D

Колеги весели Великденски празници и умната ! Аз отивам да долея малко motul - че в яростния engine! :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest svetlio
:D Бах...как ги правите тези скорости ве...Тя моята явно хич не върви...Замислям се за D15B2-ка... :D И пича според мен не ти се обидил...чудел се е защо е тръгнал с теб и се е възмущавал единствено на себе си. Явно на него живота му е по-скъп, отколкото твоя на теб :D Няма да се свърши света, ако те мине Опел...Малко по-споко, а? ;) Ще се пребиеш за нищо, а и не само ти...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

Замислям се за D15B2-ка... ;)

И аз като гледам кви скорости развиватПич как така се пребираш преди два часа,а тоя твоя приятел ти се сърди вече цяла седмица....не че се заяждам ама да не летиш във времето :D Редактирано от MIYAMOTO

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Maina 6th gen

Пич как така се пребираш преди два часа,а тоя твоя приятел ти се сърди вече цяла седмица....не че се заяждам ама да не летиш във времето :D

;) често при движение с висока скорост се наблюдават подобни аномалии :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Д15-ката не й е проблем да се движи 200 ;) аз ги направих съвсем скоро ( преди тунинга ) но беше на най- големия наклон на магистралата и не че ме хвана страх а просто колата пак взе да загрява ( въпреки 3 градусовата температура ) и спрях , но 180-190 по цялата магистрала :D с д15-ка ;):D:D невъзможно !!! ако се бъркам , пич хващаме се с тебе навързано от софия до пловдив или обратно , но аз ще съм с една тойотка 1.3 86 коня пълна инжекция два разпределителни вала :D която си я поддрържа тази скорост :D В крайна сметка всеки си носи отговорност за действията и на мене ми дреме ако се отрепеш :D но не и ако утрепеш невинни ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest buzy

братлета ей сега се прибирам от плевен и на отиване 190 с още двама души в колата повече не пожела: ! ок аз ще лягам че съмсе понарязал на 5 bushmills-a съм леко съм замаян ;) ;) ! MIYAMOTO , не си проследил правилно събитията ! случката с пича които ми се разсърди беше преди около месец Tino прав си не ги подържа през цялото време! и на мен ми загряваше на 170 - 180на изкачване и изби радитора ! Омбрето ми го смени с някъв изкривен, но засега е добре! До утре

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest radio_manbg
;) ;) ;)кво сега голямо браво ли чакаш а?е заради такива като теб чета после че някой си е навлезъл в насрещното и е погубил цяло семейство...Ебем ти и тарикатлъка - вдигнах 200 ..... ако искаш и 500 вдигни....Вече започва да ми писва от тея Голфаджийски хвалби..... какво толкова като симинал пътя с 5-10 мин по-малко а????ти момче май досега не си имал катастрофа????не знаеш какво е да си видиш колата размазана камоли нещо друго....За кой позираш бре състезател???? ;) толкова ли ти е мерак така да свършиш??? "братлета ей сега се прибирам от плевен и на отиване 190 с още двама души в колата повече не пожела: ! ок аз ще лягам че съмсе понарязал на 5 bushmills-a съм леко съм замаян ! " - брао шапка ти свалям ГЕРОЙ направо бре КОЛЕГИ АЙДЕ ДА МУ ДАДЕМ МЕДАЛ!!!!!писнало ми е от такива позьори кажи ми само дали това че си минал някаква кола е повод за тема???? мислиш ли че ние не си разкарваме задните части и не ни се случват подобни неща???Бетер голфаджииство стане Клуба!!!!Преди време пуснах тема където извадих доводите си накъде сме тръгнали ...Айде момче със здраве и да знаеш че аз тея скорости (190-200) немога да ги вдигна освен при падане от доста високо местенце..... и все пак ми е кеф да си карам количката!!!! Редактирано от radio_manbg

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest policaja

браво пич ако си бил с по-истинска honda какво щеше да разправяш

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest frisko

В завоя преди селото със 198 km per hour по километраж

<{POST_SNAPBACK}>

А как видя в самия завой че се движиш с точно 198 км/ч?

И точно преди селото - кое село?

Сигурно аз сьм смотан и не ги разбирам нещата или пьк не сьм се научил да карам още - е някой ден може би като мина още 1 милион километра ще се науча ;)

Редактирано от frisko

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

Шофьор и курва се раждат ;);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest
Темата е заключена и Вие нямате право да коментирате в нея.

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...