Jump to content
Guest buzy

Toва видяхте ли го ?

Recommended Posts

Guest buzy

Дали ще мачкаме всичко на божура с това скромно civic - че ??! :tooth:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 100NX Golf Destroyer

С това време (10.09 сек) - да, засега няма да има конкуренция. Но драг-коли от този тип все още няма в БГ, може пък скоро и да се появи някой и да стане интересно :) .Гледал съм клипове от драг състезание в Дубай - там най-добрите бяха с времена под 8 сек (!!!) - изрудия :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest shestia

С това време (10.09 сек) - да, засега няма да има конкуренция. Но драг-коли от този тип все още няма в БГ, може пък скоро и да се появи някой и да стане интересно  :rolleyes: .

Гледал съм клипове от драг състезание в Дубай - там най-добрите бяха с времена под 8 сек (!!!) - изрудия :)

<{POST_SNAPBACK}>

Ако не се лъжа на божурище в дните около откриването някаква форд сиера дала 400метра за 10 и малко! ;)

По последни данни това засега е най-бързата кола в България, поне това казва хронометара! :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 100NX Golf Destroyer

Ако не се лъжа на божурище в дните около откриването някаква форд сиера дала 400метра за 10 и малко!  :rolleyes:

По последни данни това засега е най-бързата кола в България, поне това казва хронометара! :)

<{POST_SNAPBACK}>

10.88 беше времето на Сиерата на Цунами, ...разликата обаче м/у 10.09 и 10.88 на 400 м е мнооого голяма, а между 10.09 и :)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest shestia

Не би трябвало разликата да е огромна. Като време е така, но в директен старт, тогава може всичко да се случи и не е като разлика от 10 до 13-14сек. А също резултата показва че ги гониме по някакъв начин и че в България също виреят големи маняци! :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest grozdan

abe hiora nz ama taq siera sam q gledal na jivo i pravi golqma ludnica ebati i izrodskata gola sa napravili cunami 6to moje dori da bqga i pistov motor e golqma rabota :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

abe hiora nz ama taq siera sam q gledal na jivo i pravi golqma ludnica ebati i izrodskata gola sa napravili cunami 6to moje dori da bqga i pistov motor e golqma rabota :blink:

<{POST_SNAPBACK}>

абе браточка не ти ли прави впечатление че тук се пиши на кирилица :lol: и моля да си попълниш профила.ай със здраве

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest svetoslavned

Клиповете ми харесаха ,благодаря :D

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...