Jump to content
Guest dancing_niki

Моля ви за помощ в избора на гуми!

Recommended Posts

Guest dancing_niki

Аз като голям "експерт" в една предишна тема ми беше много лесно да давам мнение, ама сега....Та нещата стоят по следния начин:1. 205/50 R15 или 195/55 R15 от Sportrac 2или2. 195/55 R15 от Sportrac 3Автомобила е Пасат Комби 95' 1.8 моноМоля Ви, помогнете ми в избора!Благодаря на всички предварително!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

. 195/55 R15 от Sportrac 3

Избирам това ! :tooth:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest no1else

Разглеждах наскоро едно списание "Sport Compact Car" в белите страни като си купиш джанти те си идват обути с гуми :tooth: не като при нас. Размера с които бяха обути всички джанти 15-ки беше 195/50 батка (така че от размерите които си дал 195/55 по се доближава ). Предполагам че хората знаят повече от нас така че...... това е моята препоръка.

Редактирано от no1else

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dancing_niki

Разглеждах наскоро едно списание "Sport Compact Car"  в белите страни като си купиш джанти те си идват обути с гуми :tooth: не като при нас. Размера с които бяха обути всички джанти 15-ки беше 195/50 батка (така че от размерите които си дал 195/55 по се доближава ). Предполагам че хората знаят повече от нас така че...... това е моята препоръка.

<{POST_SNAPBACK}>

Това за размера ясно. Ама на мен затруднението не ми е само в него, а и в модела. Да разбирам ли че избираш Sportrac 3?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest buddi5

205/55/15 sa dobre za pasat

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dancing_niki

205/55/15  sa dobre za pasat

<{POST_SNAPBACK}>

Гледай го сега пък този образ 205/55.

Нещо май не можете да ме разберете. Ограничил съм избора на гуми до тези 2 модела (Sportrac2 и Sportrac3), след това е и размера: от 2 са 205/50/15 или 195/55/15, а от 3 има един единствен на 15" който е 195/55/15.

В заключение ми помогнете в избора на МОДЕЛ (Sportrac 2 или Sportrac 3) и в избора на РАЗМЕР (205/50/15 или 195/55/15). Даже на моделите има и линк-ове.

Надявам се да съм изяснил въпроса си и още веднъж сърдечно ви благодаря!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest buddi5

205/55/15  sa dobre za pasat

<{POST_SNAPBACK}>

Гледай го сега пък този образ 205/55.

Нещо май не можете да ме разберете. Ограничил съм избора на гуми до тези 2 модела (Sportrac2 и Sportrac3), след това е и размера: от 2 са 205/50/15 или 195/55/15, а от 3 има един единствен на 15" който е 195/55/15.

В заключение ми помогнете в избора на МОДЕЛ (Sportrac 2 или Sportrac 3) и в избора на РАЗМЕР (205/50/15 или 195/55/15). Даже на моделите има и линк-ове.

Надявам се да съм изяснил въпроса си и още веднъж сърдечно ви благодаря!

<{POST_SNAPBACK}>

Аз ти казах кои е наи-добрия вариант според мен защото съм патил доста от нископрофилни гуми , щом е така сложи на 195/55 щото 50 борда е много нисък и ще си кривиш джантите Редактирано от buddi5

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dancing_niki

Аз ти казах кои е наи-добрия вариант според мен защото съм патил доста от нископрофилни гуми , щом е така сложи на 195/55  щото 50 борда е много нисък и ще си кривиш джантите

<{POST_SNAPBACK}>

Е предишните бяха 195/50 и миналото лято 3 пъти изправям джанти, но ми казаха че 205/50 не е много по-зле от 195/55 (разликата е 5 мм). Така че и аз незнам какво да правя. Май засега клоня към 195/55/15 Sportrac 3.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

Не е 5мм.Втората цифра от размера е процент от първата цифра от размера.Или 55% от 195,примерно.Нито един от размерите не е много подходящ за Пасат според мен.195/60/15 по му се връзва на Пасата.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest shestia

9мм е разликата между 195/55/15 и 205/50/15, но пък последните са с 10мм по-големи от 195/50/15, което ги прави хубави компромисни нископрофилни 15-ки! :cool:пп. И аз съм за sportrac3!

Редактирано от shestia

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest pepi

С по ниските ще стане по пъргава, но както каза колегата се кривят по лесно джантите. Аз залагам на 195/55/15

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest cK1

аз избирам по-евтиното разбира се :dry: спортрак 2 - 195/50/15 е около 120-130 кинта ако не се лъжа ;) но от размер до размер.... пък и на твоя размер нямам наблюдения, но моите са 195/60/15 и са 150 пари ?, и са хайтрак на всичкото отгоре. размера е мноо важен щом си проверил и щом си се ограничил до тези два размера и модела взимаи по-големия т.е. 205, автоматично означава по-здрава гума, с по голям "балон" и по-голям външен диаметър , по здрави джанти ;), пък и повече ще бяга ... цената е определяща ;) между другото на останалите искам да кажа , че разлиаката от 205/55 и 195/55 във външния диаметър никак не е малка ... убедил съм се !със здраве

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest cK1

моля за извинение, грешката е моя :dry: не видиях , че става въпроз за 205/50 и 195/55 но .. по същество кометара ми е същия, освен че външния диаметър ще е почти еднакъв !. остава цената ;) избери по голямото и по евтиното , не вярвам да има големи разлики в характеристиките

и още веднъж сорка ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...