Jump to content
Guest honda bassmbass

семерина

Recommended Posts

Guest honda bassmbass

тарся семерина за моята хонда.за скоростната кутия, някои ако знае някои магазин нещо телефон да ми каже,че в русе няма нищо.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest frisko

тарся семерина за моята хонда.за скоростната кутия, някои ако знае някои магазин нещо телефон да ми каже,че в русе няма нищо.

<{POST_SNAPBACK}>

И ние при коя гадателка да ходим да разберем ква ти е хондата за да ти кажем за "семерина" Редактирано от frisko

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest OXYGEN

Не случайно са направени тия полета в профила за попълване - от къде си и кво караш. Ако всеки си пишеше всичко нямаше да има излишни постове с въпроси ама ква точно ти е колата, а откъде си и т.н.А и много по-бързо ще получиш нужния отговор... ;)

Редактирано от OXYGEN

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest no1else

Кара Сивик 5Г 1.3 ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 100NX Golf Destroyer

Кара Сивик 5Г 1.3 ;)

<{POST_SNAPBACK}>

Сега остава и някой да разкрие каква е тая секретна тунинг част - "семерина" ;);););)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest sunny
;););) еи корема ми!ох не сам вярвал,4е мога така да се хиля!е не, не ,не! ;);););)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest cls

Оставете момчето,не му се нахвърляйте - вижда се че е мераклия.Не посочил,голяма работа много пъти се е случвало.Едно елементарно подсещане щеше да свърши работа.А по въпроса звънни на Омбре в София,обясни му за коя семерина точно става въпрос и не вярвам да ти откаже да ти я прати по "Еконт" примерно.Координатите му ги има в Сервизи/Магазини.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...