Guest icho #1 Публикувано 20 Април, 2006 Здравейте Случайно някой да може да ми каже къде мога да си направя добър баланс на гумите(не по уличните гумаджии).Защото ходих на бул.България-под Бояна с/у Билата(там дори въртят гумите по джантите ,както най добре им пасват) но ми дадоха час за другата седмица ((( Та къде другаде може да ми се случи такава благинка,че пътувам в събота )) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #2 Отговорено 20 Април, 2006 Здравейте Случайно някой да може да ми каже къде мога да си направя добър баланс на гумите(не по уличните гумаджии).Защото ходих на бул.България-под Бояна с/у Билата(там дори въртят гумите по джантите ,както най добре им пасват) но ми дадоха час за другата седмица ((( Та къде другаде може да ми се случи такава благинка,че пътувам в събота )) <{POST_SNAPBACK}> Околовръсното гумицентър Диана след отбивката за драгалевци , не знам какво имаш в предвид как въртят гумите по джантите , но там ги въртят спрямо грайфера , коя по-износена и така Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest icho #3 Отговорено 20 Април, 2006 (Редактирано) .............не знам какво имаш в предвид как въртят гумите по джантите , но там ги въртят спрямо грайфера , коя по-износена и така Това пък какво значи,нещо не мога да го разбера!??!?!?!Аз имах в напредвид че ги въртят според това как най добре ще ззастане гумата,за да има най малко тежести Редактирано 20 Април, 2006 от icho Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #4 Отговорено 20 Април, 2006 .............не знам какво имаш в предвид как въртят гумите по джантите , но там ги въртят спрямо грайфера , коя по-износена и така Това пък какво значи,нещо не мога да го разбера!??!?!?! Аз имах в напредвид че ги въртят според това как най добре ще ззастане гумата,за да има най малко тежести <{POST_SNAPBACK}> Ясно това е хубаво , въпреки че не знам тежестите какво толкова пречат а това което аз имах предвид беше че гледат кои са двете гуми с по-добър грайфер и ги слагат отпреде това е нещо нормално , защото предните гумиколкото и да не въртиш гуми все ще се износат повече от задните ( които само се влачат или ги влачат ) Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest dancing_niki #5 Отговорено 20 Април, 2006 Няколко места, едното е Гуми център Радиал (под моста Чавдар), и всички останали Европа (бул. Сливница преди Опълченска посока Люлин; Фритьоф Нансен малко след Васил Левски посока Хемус, срещу КАТ по диагонал на ЛукОйл).Късмет! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest icho #6 Отговорено 20 Април, 2006 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest iSpider #7 Отговорено 21 Април, 2006 Можеш да пробваш и на "Мотоексперт" на Симеоновско шосе срещу отбивката за зоопарка, отиди в събота по-рано и мисля че няма да чакаш много, поне на мен не ми се е случвало да чакам повече от час - това беше най-лошия случай, когато отидох в 12:30 и то за смяна и слагане на гуми. От баланса и реглажа съм доволен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове