Jump to content
Guest icho

Реглаж

Recommended Posts

Guest icho

Здравейте!!!

Случайно някой да може да ми каже къде мога да си направя добър баланс на гумите(не по уличните гумаджии).Защото ходих на бул.България-под Бояна с/у Билата(там дори въртят гумите по джантите ,както най добре им пасват) но ми дадоха час за другата седмица :tooth:(((

Та къде другаде може да ми се случи такава благинка,че пътувам в събота :ppp)) :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

Здравейте!!!

Случайно някой да може да ми каже къде мога да си направя добър баланс на гумите(не по уличните гумаджии).Защото ходих на бул.България-под Бояна с/у Билата(там дори въртят гумите по джантите ,както най добре им пасват) но ми дадоха час за другата седмица :guns:(((

Та къде другаде може да ми се случи такава благинка,че пътувам в събота :tooth:)) :ppp

<{POST_SNAPBACK}>

Околовръсното гумицентър Диана :wub: след отбивката за драгалевци , не знам какво имаш в предвид как въртят гумите по джантите , но там ги въртят спрямо грайфера , коя по-износена и така :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest icho

.............не знам какво имаш в предвид как въртят гумите по джантите , но там ги въртят спрямо грайфера , коя по-износена и така :tooth:Това пък какво значи,нещо не мога да го разбера!??!?!?!Аз имах в напредвид че ги въртят според това как най добре ще ззастане гумата,за да има най малко тежести!!!

Редактирано от icho

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Tino

.............не знам какво имаш в предвид как въртят гумите по джантите , но там ги въртят спрямо грайфера , коя по-износена и така :tooth:

Това пък какво значи,нещо не мога да го разбера!??!?!?!

Аз имах в напредвид че ги въртят според това как най добре ще ззастане гумата,за да има най малко тежести!!!

<{POST_SNAPBACK}>

Ясно :wub: това е хубаво , въпреки че не знам тежестите какво толкова пречат :ppp а това което аз имах предвид беше че гледат кои са двете гуми с по-добър грайфер и ги слагат отпреде :cool: това е нещо нормално , защото предните гумиколкото и да не въртиш гуми все ще се износат повече от задните ( които само се влачат или ги влачат :guns: )

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dancing_niki

Няколко места, едното е Гуми център Радиал (под моста Чавдар), и всички останали Европа (бул. Сливница преди Опълченска посока Люлин; Фритьоф Нансен малко след Васил Левски посока Хемус, срещу КАТ по диагонал на ЛукОйл).Късмет!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iSpider

Можеш да пробваш и на "Мотоексперт" на Симеоновско шосе срещу отбивката за зоопарка, отиди в събота по-рано и мисля че няма да чакаш много, поне на мен не ми се е случвало да чакам повече от час - това беше най-лошия случай, когато отидох в 12:30 и то за смяна и слагане на гуми. От баланса и реглажа съм доволен.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...