Guest sand0 #1 Публикувано 10 Май, 2004 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Victor #2 Отговорено 10 Май, 2004 Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Ombre #3 Отговорено 10 Май, 2004 Оризовите хищници Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf #4 Отговорено 10 Май, 2004 Тва е гавра... Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest ADH-Honda #5 Отговорено 10 Май, 2004 Това е ИЗВРАЩЕНИЕ с хубавия дизайн Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest SicilianeCa #6 Отговорено 10 Май, 2004 Единствено джантите ми харесват.Всико останало е ....Защо им е трябвало така да се гаврят с една толкова красива кола немога да разбера. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Hronos #7 Отговорено 10 Май, 2004 В Маргел ги има тия джанти по 350лв.парчето са. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest k_u_d_o_s #8 Отговорено 10 Май, 2004 Ужасссс - мяза ми на Мерцедес Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #9 Отговорено 10 Май, 2004 Що нещо не ме зарибява този тунинг , действително грозна гавра с колата.Отпред на мерцедес и 350z , а пък отзад на някъв модел ферари беше . Малко са прекалили с тунинга Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest V-tec #10 Отговорено 10 Май, 2004 С тия лепенки на Лоринсер и Алпин какво ви говори каде са тръгнали да пипат Хонда. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest sand0 #11 Отговорено 10 Май, 2004 На лепенката пише "lcreation" а не лоринсен. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Iltcho #12 Отговорено 11 Май, 2004 Ужасссс - мяза ми на Мерцедес Гррррррррррррр, ти пък направи едно сравнение Как можа да оприличиш Хонда на мерцедес Т'фа са колите, които най много мразя Иначе и мен не ме кефи толко нашарена. Ама оризовампирите си знаят - както им харесва на тях - да си я карат Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest d15b2 #13 Отговорено 11 Май, 2004 e те логото директно от лоринзер са си го откраднали, а иначе опред пак малко от slr са гледали май, само джантите наистина са хубави аз такива си търся Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Patrik #14 Отговорено 11 Май, 2004 абе нека да е гаден тунинга ама съм сигурен че никой от нас нема да откаже да я притежава и то във вида в който е сега Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Mark Antoniy #15 Отговорено 11 Май, 2004 Както съм казвал и друг път, ОБИЧАМ ДА МИ Е ГАДНО! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Martinez #16 Отговорено 11 Май, 2004 Няма граници за оризовите глАви. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest M_TYPE #17 Отговорено 11 Май, 2004 На мен ми харесва кво пък мноо си е гот колата и този CRX не е мноо оригинален ама мноо ми харесва Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Magnum #18 Отговорено 12 Май, 2004 На мен ми харесва кво пък мноо си е гот колата и този не е мноо оригинален ама мноо ми харесва Не изглежда никак зле. Само си мисля, този снегорин отпред колко ли тежи, и на без това тежката предница. Добре поне, че е нисък, ще подпира колата, ако тръгне да се обръща при спиране Иначе S2000 сигурно целта е била наистина Mercedes McLaren SLC, както и новият дизайн на SLK. Темата със Формула1 носа, и грубите черти - много докарва и на Ferrari Enzo. Само тази прилика, директно я прави колата грозна. Ферари приликата наистина я има и отзад, 1:1 със F360 със вентури каналите. Но озвучението е добро, кефи ме идеята със говорителите зад облегалките, да блъскат директно по главата Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest jamie #19 Отговорено 12 Май, 2004 На мен ми харесва кво пък мноо си е гот колата и този не е мноо оригинален ама мноо ми харесва Не изглежда никак зле. Само си мисля, този снегорин отпред колко ли тежи, и на без това тежката предница. Добре поне, че е нисък, ще подпира колата, ако тръгне да се обръща при спиране Иначе S2000 сигурно целта е била наистина Mercedes McLaren SLC, както и новият дизайн на SLK. Темата със Формула1 носа, и грубите черти - много докарва и на Ferrari Enzo. Само тази прилика, директно я прави колата грозна. Ферари приликата наистина я има и отзад, 1:1 със F360 със вентури каналите. Но озвучението е добро, кефи ме идеята със говорителите зад облегалките, да блъскат директно по главата Това като че ли е ЦРХ с оптична измама към Интегра :-)))ПП: Снегорина отпред не тежи никак - я има 2 кила, я не ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове