Iliangr 0 #1 Публикувано 10 Декември, 2010 Здравейте колеги! Нов съм във форума и искам да попитам нещо въпреки, че изчетох куп теми за Акорд. Искам да си купя Хонда Акорд 2003г. 2,4 190к.с. /предполагам е с този мотор К24А/. Много ми харесва на вид, а и говорят, че е много здрава. Притеснява ме това, че някои казват, че колата е шумна, окачването било много твърдо, спортно и най вече това , че трябвало да се кара на над 3500 оборота, щото Vtec а незнам си какво. Според мен при тая кубатура и на по-ниски обороти ще си има мощност поне както при Ауди А6 2,4 165к.с. Моля ако някой е карал такава кола да ми нахвърля малко впечатления. Впрочем мисля да и слагам метанов инжекцион тъй като карам доста и питам дали може такъв мотор да се газифицира. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
XoolyGun 0 #2 Отговорено 12 Декември, 2010 Тури на кола обесшумка, и няма да бъде шумна. На мене многу са харесва тъс кола. Ас карам на аккорд с такыв мотор веки една година и многу ми сам рад. Ас первъя път писам на българска, и не знак кък са получи. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
sCoff 38 #3 Отговорено 13 Декември, 2010 (Редактирано) Много зле но се разбира за какво пишеш Окачването може и да е по твърдо, но се съмнявам да ти прави впечатление. Все пак няма да се качиш от Ситроен. Шума от колата е в рамките на нормалното и също не трябва да те притеснява. В никоя Хонда няма да се чувстваш като в звукозаписно студио! И за оборотите... Не е нужно да я караш над 3500. Прочети малко за VTEC и ще разбереш за какво са ти говорили. Колата си върви чудесно и на ниски обороти. Можеш да хвърлиш едно око на клип за по-лесно. Редактирано 13 Декември, 2010 от sCoff Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Iliangr 0 #4 Отговорено 17 Декември, 2010 Много зле но се разбира за какво пишеш !!! Окачването може и да е по твърдо, но се съмнявам да ти прави впечатление. Все пак няма да се качиш от Ситроен. Шума от колата е в рамките на нормалното и също не трябва да те притеснява. В никоя Хонда няма да се чувстваш като в звукозаписно студио! И за оборотите... Не е нужно да я караш над 3500. Прочети малко за VTEC и ще разбереш за какво са ти говорили. Колата си върви чудесно и на ниски обороти. Можеш да хвърлиш едно око на клип за по-лесно.Благодаря колеги ! Ще се навия да я купя. Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове