Jump to content
KONI

хидравлично масло Прелюд

Recommended Posts

Здравейте колегиНалага ми се да сменям маслото във хидравликата,на волана, от прочетеното(това което намерих с търсачката)навсякъде се говори за 1л.но майстора ми каза че ще трябват около 2л.Колко найстина трябва да купя.Прелюд F20A4.

Редактирано от KONI

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Ако ще ти "промива" с-мта, тогава 2л. Иначе си хваща един. Възможно е и на майстора да му трябва 1л за "собствени нужди" и да е решил, че ти ще му го купиш :(

• Нагоре 1

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте колегиИмах проблеми с хидравликата и понеже не беше с оригинално масло на Хонда реших че това е причината да не работи както трябва(понякога волана отпуска и се върти както трябва друг път става тежък).След смяната с оригинално масло уви проблема си остана.Ако някой има идея къде е причината или какво още трябва да се направи да помага.Поздрави.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Шарнирите сменял ли си, щото подобни симптоми има когато някой от долните се е скапал, а може и рейката да сдава багажа.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Шарнирите сменял ли си, щото подобни симптоми има когато някой от долните се е скапал, а може и рейката да сдава багажа.

Смених вътрешни кормилни накрайници.може ли при смяната да се е объркало нещо?А инъче според майстора по предницата всичко е наред.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Колеги сега се сетих и друго.след смяна на маслото нивото в казанчето остана доста над мах.маслото е източено изцяло от реиката и от казанчето.дали проблема не се дължи на лошо обезвъздушаване?Обезвъдушаването само с въртене на волана ли се прави или имаи друг начин(за хидр.помпа и за рейката)?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Смених вътрешни кормилни накрайници.може ли при смяната да се е объркало нещо?А инъче според майстора по предницата всичко е наред.

Едва ли се е объркало нещо.Аз продължавам да съм за долен шарнир.Обезвъздушаването е така - пълен ляв, пълен десен и пак...Как проблема ще е от лошо обезвъздушаване, като го е имало преди смяната? Редактирано от Sebulba

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...