Jump to content
Guest NCN

Смяна на шарнир

Recommended Posts

Guest NCN

Предстои ми смяна на преден горен шарнир, но навсякъде той се продава с носача.(до тук нищо ново) Но се оказва че, въпросният шарнирен болт не е неделима част от носача :shy: . Та въпросът ми е следния: Някой сменял ли е само шарнира, ако е така откъде е взел въпросния елемент или възможен ли е суап и ако е така от какво?Благодаря!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

е нали ти казах кво праим в пловдив :shy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

ми отделно е разбира се ,аз си го купих миналата година и си го монтирах без проблем .

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest NCN

ми отделно е разбира се ,аз си го купих миналата година и си го монтирах без проблем .

<{POST_SNAPBACK}>

От къде, какъв и за колко? :tooth:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

<{POST_SNAPBACK}>

От къде, какъв и за колко? :tooth:

<{POST_SNAPBACK}>

от софия ,качествен и не помня за колко поради факта ,че беше през м.Август миналата година и до сега не е мръднал а аз не слизам от колата :ppp

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest NCN

Моето с тези прословути носачи се превърна едва ли не в одсея. Значи намерих от mobile.bg CRX-2 на части от Кържали тя тази обява върви от поне половин година. Та както и да е две седмици го чаках да се накани да ми ги пусне, първияр път като се чухме се разбрахме за 15лв/бр. , след предпоследното ми обаждане поча каза че, се объркал и цената била 20лв./бр. Е добре и такава цена си струва макар че, риска да са разбити болтовете е голям при положение че, колата е карана в BG. Настъпи очакавания ден (2-3дни след уговорения) пристига куриера и ми иска 60лв наложен платеж след което аз ми звъня и гада ми обеснява че, се бил объркал и след уговорки се върна на старата цена, за целта трябваше да се обади на техния куриер а, той от своя страна на нашия и да му каже променения платеж. След 10-15мин. куриера от Кържали звъни и съобщава цена от 45лв. за Н.П. е тва беше вече наглост ама аре 5лв.-майната им. Отварям кашона и се оказва че, единия полт не става за нищо, другия е тръгнал и общо взето и двата са за смяна (на всичкото отгоре трябваше да има бонус към пратката 4(стационарния) педал на CRX-а който го нямаше.Вземах си нови болтове (защото поне за моя радост се оказа че, се сменят) мнтирахме ги на носачите идойде момента на истината - пдмяната с новите.След свалянето на старите се оказва че, моите нямат нищо общо с тези от CRX-a и действително са капсуловани и накраяа се оказва че, мога да зарадвам някой с CRX. Но нещастието не идвало само оказа се че, долните шарнири които ги сменях преди месец Delphi са се разбили отново.Остава ми или да си купя нови за 120лв. или да ги рециклирама, ама при нас тарикатите искат по 35-40лв. на брой.Извинявам се за дългия пост ама то си е Луда работа.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Magnum

луда работа вярно, кофтиа бих се обзаложил, че са еднакви носачите ...

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest NCN

A има и още нещо - възможноста да ме е прекарал пича не е за пренебрегване, но след всичко говорих с него ми каза че, са от CRX - 91г. Но за целта енай-добре да ги сравня наистина с такива от CRX или най-добре ще е да ги снимам та нека някой по-компетентен да си кажедумата!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest joro_bul

еее баси и историята :blink: - колега свали двата горни носача и двата долни шарнира и ми ги прати по куриер в пловдив, след една седмица ще ги получиш обратно - рециклирани. мисля че по 17лв на бр взимаше майстора, но ако си навит ще питам за точната цена :lol:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos

Горен шарнир турски -30лв.Долен шарнир турски -35лв.Долен шарнир MOOG - 60лв.Турските са доста издръжливи а Муг са почти вечни.:dry:Но за да се сменят трябва да се подменят оригиналните горни носачи с такива на които шарнира се сменя.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest HONDA LEGEND

Абе колега,не се разправяй с простотий! ;) Не си ли наясно,че евтиното винаги излиза скъпо! ;) Не се разправяй с турски,арабски,италиански,английски или квито и да било боклуци.Делфи ,мелфи и т.н,аз не съм чул делфи да правят шарнири,те делфи фалираха вече.Отиди в Бултрако,шарнира ти е около 100лв.,сменяш го и забравяш завинаги за смяна вече.Говориме за ЯПОНСКИ шарнир.Не го ли е правил японец по техните стандарти,айде нема нужда. ;) Няма смисъл да сменяваш на 30000км. шарнири турски и не знам си кви,като ако си вземеш по-скъпия,НО оригинален ще издържи поне 150000км. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest NCN
Отговорено (Редактирано)

Ето ги въпросните носачи: Аз вече съм си решил проблема но, ме итересува десният носач от каква Honda e? Понеже ми го дадоха за CRX-2 91г.

Публикувано изображение

Публикувано изображение

Публикувано изображение

П.П. И двата са десни.

Редактирано от NCN

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found