Jump to content
Guest bullet

Някои виждал ли е този Сивик?

Recommended Posts

Guest joro_bul

ако всичко е верно - си заслужава, но :shy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iceman1234

Ами ние имаме доста такива из града, точно този несъм го виждал, но ако си заитересовам - защо не идеш да провериш за какво става дума. На пръв поглед изглежда читав на снимките, цената е сносна, не е инвалиден - все хубави работи! П.П. Ако си беше попълнил профила - щеше да се знае от къде си и колко ти е далече Пловдив ... :shy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bullet

Ами ние имаме доста такива из града, точно този несъм го виждал, но ако си заитересовам - защо не идеш да провериш за какво става дума. На пръв поглед изглежда читав на снимките, цената е сносна, не е инвалиден - все хубави работи!

П.П. Ако си беше попълнил профила - щеше да се знае от къде си и колко ти е далече Пловдив ...  ;)

<{POST_SNAPBACK}>

Попълвам веднага :shy:

Много ми е далеч само за едно гледане, за това исках да си даде мнението някои който е виждал автомобила.

Напоследък докато си търся Хонда се покъсах да обикалям по обяви дето всичко е 6, а на място почваме да мънкаме. ;) Ходих и в Плевен и във Варна, че и чак в Козлодуй ;)

Редактирано от bullet

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iceman1234

Е, така е по-добре. Ама .. Русе наистина не е много близо ... :shy: Но ако сериозно си се навил - си направи една екскурзия, след като си поговориш с продавача и прецениш дали всичко е наред! Наслука!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest bullet

Е как да го е виждал някои като вече го няма.;) Егати, лапнаха го за два дни :rolleyes::):)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ShEfA

Да не пускам нова тема.

Какво ще кажете за това http://mobile.bg/perl/main.cgi?topmenu=2&l...7146&f1=details заслужава ли си или направо да се фърлям на 1.5  :cool:

<{POST_SNAPBACK}>

За тия пари плюс още 1000 бинки отгоре ще скочиш като нищо в една красавица от 5та генерация според мен.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lamerko

Ами то това 5-та бе дууд :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iceman1234

Е как да го е виждал някои като вече го няма.;) Егати, лапнаха го за два дни  :cool:  :o  ;)

<{POST_SNAPBACK}>

Ами сори майна, ама и така става. Днеска бях и аз на лов за коли - един приятел - Тигра та Тигра, та ходихме чак в Плевен - там си бил харесал 2. Едната - няма толкова лоша кола просто - не си знаеше ударите. Другата - без забележка, следобяда я свалиха от автовоз-а, и я взехме. По между другото попаднахме на едно Сивиче - 1,5 93 год с клима, сиво - много запазено. И за инвалид става - неможах да го навия моя познат за него, ама ако някой търси в района - хареса ми, даже го покарах малко - много е стегнато, ама на - няма цвятчета - шукарийки по дизайна и т.н. и не щя. ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...