Jump to content
Guest doggy

Помощ от колегите!

Recommended Posts

Guest doggy

Айде бе хора включете се и вие!!!Не ви ли писна да четете как някой тьрси да си купи радиатор за калибра,друг синджир за носене,трети продава скоростна кутия от Форд транзит,баси :worthy: тва се пак е форум за фенове на хонда а не за продажби на части или битпазар,мисля че има достатьчно сайтове за пускане на подобни обяви,айде малко подкрепа щото скоро тука ще гьмжи само от такива простотии :hondarulez:

Редактирано от doggy

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest johnyboy

Дааа , както вече писах някъде наскоро , форумчето се промени доста през последната годинка :hondarulez: Опитах да обърна вниманието на някои хора по проблема ама явно не виждат нищо нередно :worthy: И понеже има кой да ги решава тия неща ( със сигурност не сме аз и ти ) май няма смисъл да си мериме вкусовете :blink:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ZERO

ами недей да им отговаряш да ги вдигаш нагоре, остави ги да паднат в канала :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest doggy

Аз не искам да сам им сьдник и наистина не аз решавам или вие решавате кой какво да пише ама нека поне бьдат игнорирани,аз сьщо имам части които продавам и не са за хонда ама ги пускам в позванете нали? :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dancing_niki

Хаха, сетих се за преди няколко дни имаше подобни постове само че от голфаджии дето щели да ни........ та в един такъв пост се изразих и аз като колегата ZERO да ги игнорираме напълно :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest GReddy

Много ясно че трябва да се игнорират такива и честно ви казвам и на мене ми писва от разни такива дето влизат само да се направят на интересни и да пуснат някоя реклама или обява на която хич не и е мястото в този форум.Тъпо е наистина. :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest ma4o

ми някои хора трябва да се замислят нат тези апели ;) и да си кажат и те мнението :shy: имам предвит администраторите ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest iceman1234

Относно малоумните изказвания на някои просещи си бан хора, на които почти най-добрия начин е да не им се обръща внимание, а най-добрия да се баннат. Другите или поне част от обявите, нямащи много връзка с Хонда - все пак са пуснати от хора в нужда, даже колеги в нужда. Е незнам за вас, но аз, ако мога, нямам нищо на против да помогна. Точно обявата за радиатор на Калибра - какво лошо, човека му трябваше, аз имах някои идеи къде има вероятност да има и наистина го намери човека, за което се радвам! Сега обявата за ланец и т.н. ... и на мен нещо не ми се видя за тука, но затова и не и отговорих - това е!

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest buddi5

Моля да сме по толерантни никой не ви задължава да изчитате всички теми просто пропуснете тези който мислите за несериозни :tooth:

Редактирано от buddi5

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dj_mi6o

ми някои хора трябва да се замислят нат тези апели ;) и да си кажат и те мнението ;) имам предвит администраторите ;)

<{POST_SNAPBACK}>

:cool:;);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon
Отговорено (Редактирано)

Точно обявата за радиатор на Калибра - какво лошо, човека му трябваше, аз имах някои идеи къде има вероятност да има и наистина го намери човека, за което се радвам! Сега обявата за ланец и т.н. ... и на мен нещо не ми се видя за тука, но затова и не и отговорих - това е!

<{POST_SNAPBACK}>

Да пренесем форума на Опел тука, че може да има и още въпроси свързани с Калибра! Предполага се, че като някой чете този форум си е задал преди това въпроси свързани с Хонда. Има си други сайтове, които се занимават с ланци, gsm-и, карти за тях, други марки автомобили и прочее.....май ни липсва само адам и ева...... ;)

Да не помислиш, че се заяждам с теб пич, просто изказвам мнението си по темата....нищо против теб :cool:

Редактирано от Demon

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gabo
Точно обявата за радиатор на Калибра - какво лошо, човека му трябваше, аз имах някои идеи къде има вероятност да има и наистина го намери човека, за което се радвам! Сега обявата за ланец и т.н. ... и на мен нещо не ми се видя за тука, но затова и не и отговорих - това е!

Колеги не се сьрдете,човек не може ли да има няколко коли,а относно вьпроса за радиатора,все пак в магазина се продават радиатори и за ХОНДА>

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest benji_crx

прав си има хора с по няколко коли и аз не виждам нищо лошо да си потърсиш нещо си там за друга марка ,но ме извини погледни колко поста има от хора които са се записали в форума за да си продаде кенефа или да си направи някаква реклама.и това са неща които нямат ама нищо общо с форума или марката.съгласен съм с колегите че всеки търси нещо но все пак тук не е битак ;) дори не си и попълват профилите да ги видим от каде са що са за да се знае има ли смисъл да се пиши по темата.извенявам се но се побърквам от такива неща.все пак си има някакви не писани правила които сме ги приели и прилагаме всички съфорумци които са сериозни хора.ай със здраве.че стана много :cool:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Demon

Така е, правилата са за всички!Няма значение някой колко коли кара, или колко ланеца има....... Все пак за останалите марки автомобили също си има специялизирани форуми и клубове. Няма нищо лошо, че си помагаме, но за подобни неща може да се питате на лични съобщения или да си отговорите в съответния форум. Според мен би трябвало най-старите членове на клуба да сме най-стриктни с правилата тук и да искаме най-много от всички форума да е добре подреден. А не да се заключват и трият теми само на новорегистрирани потребители, а за нашите да се правят компромиси! Тук няма място за сръдни според мен...... :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest 1net

Мисля че вече взех отношение по темата и се опитвам да пазя Купува/Продава чист.Въпросът със старите кучета тук и техни обяви за коли различни от Хонда ми е най-труден. А защо говоря само за "старите кучета"... ми защото когато някой с 3 мнения пусне обява за Опел примерно, аз няма как да знам дали се е регистрирал само за да пуска пбяви или си е хонда фен, който търси помощ.Затова ще трябва някак да оставите преценката на мен ( или другите модератори)А относно теми от рода "Да ви го ...... на всички хондаджии" най-много ще се радвам ако НИКОЙ не им отговаря, а само пратите съобщение на мен, Виктор или АДХ да изтрием темата. Последня път бяхте насрали и вие и докато ми звънне Омбре да изтрия въпросната тема, там вече имаше 2-3 страници пумия.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest viTec

аз пак да Мога ли да помогна с това като си поиграете малко повече модераторите и ваобше уебмастерите на този форум като го доближите малко по тази част с купъва продава с форума на хардуер бг кадето до 3 или 6 месеца след регистрирането ти нямаш право да пускаш обява или след като напишеш 300 мнения чак тогава ти се дава вазможност да пускаш постове там та вапроса ми е това може ли да стане тук но постовете да не са 300 ами примерно 20-30 и самият форум 1 месец и чак тогава да има вазможност да серат обяви за каквото и да било ;) пак за това кои от каде е толкова ли е трудно да се направи като задалжителна графа за попълване ;);) аиде с здраве и мир ;);)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest shestia

... и самият форум 1 месец и чак тогава да има вазможност да серат обяви за каквото и да било  ;)

<{POST_SNAPBACK}>

Ей това е много добро, така малко ще намалеят клепачите с ланците и с автоморги на изхода на Пловдив! ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest dancing_niki

И да и не колеги. Ако някой си търси по-нова хонда и иска да си продаде старата? Трябва един месец да се мотае ли? Просто неуместните обяви модераторите ще ги махат и това е. Според мен не са глупави хора да преценят кои обяви могат да останат и кои не. А има и нещо друго което 1net каза, че ще ни бъде благодарен ако не отговаряме на пост-ове от сорта на "Да го... ..." така че можем да направим същото и с купува/продава. Това за графата за попълване на местожителството да стане задължителна също съм съгласен.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest shestia

Някой като реши да си продава колата, ако е от фенклуба да си пусни обявата спокойно, няма смисъл да чака. Но ако е някой терикат, търговец дето я е внесъл за без пари и гледа бързо да я пробута, тогава май по-добре изобщо да не пише! ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...