Jump to content
Guest darius

Съвет за покупка Prelude

Recommended Posts

Guest darius

Колеги Прелюд,дайте акъл,да взимам ли този прелюд и знае ли някой нещо за колата?Миналата година беше обявен за 13900 в Пазарджик.Сега е в Пловдив и ме интересува някоя майна знае ли я?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest darius

Съклубари от Пловдив,нищо ли не знаете за колата???

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest Hronos
http://www.tuning.bg/forum/viewtopic.php?t...%F0%E5%EB%FE%E4Това е само едно от мненията на собственика в някакъв форум.Освен ако няма и друга такава Пазарджишка.По добре отиди я разгледай на место.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

Ako e Пазарджишката в никакъв случай. тоя е яко луд или тъп де да зная ,аз за 3000 лв. няма да я взема.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest MIYAMOTO

Ako e Пазарджишката в никакъв случай. тоя е яко луд или тъп де да зная ,аз за 3000 лв. няма да я взема.

<{POST_SNAPBACK}>

Меко казано тъпо изказване,при положение,че момчето е част от този форум мисля ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest V-tec

Лично мнение: За мен Не си залужава :D както казва Hronos отиди я виж най- добре ще прецениш. Не се жали тази кола това е което аз знам ;)

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest darius

Мерси за инфото разгледах снимките ,но не е същата!Пловдивската не е тунингована и май ще ходя до Пловдив, щото бартер за сивик 6ген. + доплащане ме устройва.Имам и алтернатива, сивик 5ген. 92г.,но вти .Лошото е, че още нямам цена и ме бавят....

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

<{POST_SNAPBACK}>

Меко казано тъпо изказване,при положение,че момчето е част от този форум мисля ;)

<{POST_SNAPBACK}>

Не знам дали изказването ми е тъпо или умно ,обаче за мен този човек не е фен на Хонда а антифен !!! Защото аз съм го виждал с очите си как издевателствува над колата и как я троши . и накрая когато си тръгне всички му се смеят и обясняват ,че Хондаджийте са големи тапаци. е аз не се мисля за тъпак и не искам да ме причисляват към тъпаците само заради некъв ЛУД за мен човек . или по скоро шантав тийнеиджър.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest zhivko

хондата обиколи всички автосалони от миналото лято в пловдив и му искаха 11 000лева

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest darius

хондата обиколи всички автосалони от миналото лято в пловдив и му искаха 11 000лева

<{POST_SNAPBACK}>

За 11х.?Такава кола е трудна за продажба,но щом е за 11х.се налага сериозна проверка.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...