Jump to content
Guest no1else

Лети Джанти BSA

Recommended Posts

Guest no1else

Здравейте, след като приключи ремонта по колата съм решил да и подаря 4 нови джанти и 4 нови гуми за празника :blink: Разгледах бая джанти и се спрях на по един модел от Mangels (Maxima6), BSA (291)...тези са 15-ките и последните които ми допаднаха са DarwinRacing (М-109G) 16" Менгелс били бразилски, БСА малайзииски ...някои ми казват че пък били турски...все различни неща слушам. Някой има ли идея къде се правят тези джанти в действителност и дали са читави ? Аааааа и на съвети на кои точно да се спра приемам, че на право съм мат с пешката....не мога да си избера :blink: Снимки на джантите съм сложил в галерията :worthy: Най-ми допадат БСА-то точно за тях ми казаха че били турски :hondarulez:

Редактирано от no1else

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest gena_g

е tuka има некво инфо за БСА и не само :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest no1else

е аз от там и от сайта на Кристо-2 четох бе батка....ма то нявсякъде за всичко пишат хубави неща.... :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest chukov

Здравейте, след като приключи ремонта по колата съм решил да и подаря 4 нови джанти и 4 нови гуми  за празника  :blink:  Разгледах бая джанти и се спрях  на по един модел от Mangels (Maxima6), BSA (291)...тези са 15-ките и последните които ми допаднаха са  DarwinRacing (М-109G) 16"  Менгелс били бразилски, БСА малайзииски ...някои ми казват че пък били турски...все различни неща слушам.  Някой има ли идея  къде се правят тези джанти в действителност и дали са читави ? Аааааа и на съвети на кои точно да се спра приемам, че на право съм мат с пешката....не мога да си избера  :blink: 

Снимки на джантите съм сложил в галерията :worthy:  Най-ми допадат БСА-то точно за тях ми казаха че били турски :hondarulez:

<{POST_SNAPBACK}>

Mangels са бразилски джанти

BSA са малайзийски - преди две години бяха спонсор на тима на Минарди във Формула1

Darwin Racing - тайвански

ето и линкве за да се убедиш

всичките марки са от доста време на пазара в България и за изпитано добри

BSA

MANGELS

DARWIN RACING

Редактирано от chukov

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest PARADOX_sf

От БСА за сега съм много доволен.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

А някой има ли представа колко кинти излизат 4 парчета от модела : BSA 181

Публикувано изображение

:tooth::ppp

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest chukov

А някой има ли представа колко кинти излизат 4 парчета от модела : BSA 181

Публикувано изображение

:rolleyes:  :)

<{POST_SNAPBACK}>

Кажи на колко цола и какъв размер

13 цола около 120лв.

14 цола около 125 лв.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest roadracer

...ама кух съм кат лейка....'14x6....мерси за отговора....питах и във фирмата днес ,обаче са се изчерпали точно тоя модел "да ге"....мноо гъзари мноо нещо..ц.ц.ц. :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest chukov

...ама кух съм кат лейка....'14x6....мерси за отговора....питах и във фирмата днес ,обаче са се изчерпали точно тоя модел "да ге"....мноо гъзари мноо нещо..ц.ц.ц. :rolleyes:

<{POST_SNAPBACK}>

Абе нямаш проблем ще те оправя

нали работя в тая фирма

ще ти пусна телефон на лично съобщение да не спамя форума

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...