Jump to content
Guest no1else

Хондата ми гасне :(

Recommended Posts

Guest no1else

Здравейте, тази сутрин като тръгвах за работа Хондата не искаше да завърти..изхърка и изчатка няколко пъти след което на 4-5 опит запали. До работа са ми около 2км когато спрях на паркинга се ококорих като забелязах че на място без да подавам газ оборотите и падаха равномерно под 1000 и продължиха да падат докато колата на угасна. Преминах на бензин...същата работа...отново плавно спадаха и колата пак угасна. Довечера ще влиза в "бокса" за смяна на сегменти и кото друго излезе, но някой все пак има ли идея на какво може да се дължат проблемите с запалването и гасненето ?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest lefthanded

Мейн реле ли, датчик обороти на празен ход ли, знам ли.Дай повече инфо, като изгасне оранж.лампа цъка ли релето, като запали веднъж какво става с оборотите, втори път като запалиш ,ако гасне, пак ли е така или ги стабилизира, проследи я по внимателно :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest greenwather

Здравейте, тази сутрин като тръгвах за работа Хондата не искаше да завърти..изхърка и изчатка няколко пъти след което на 4-5 опит запали. До работа са ми около 2км  когато спрях на паркинга се ококорих като забелязах че на място без да подавам газ оборотите и падаха  равномерно под 1000 и продължиха да падат докато колата на угасна. Преминах на бензин...същата работа...отново плавно спадаха и колата пак угасна. Довечера ще влиза в "бокса" за смяна на сегменти и кото друго излезе, но някой все пак има ли идея на какво може да се дължат проблемите с запалването и гасненето ?

<{POST_SNAPBACK}>

според мен сутринта на колата ти се е спяло а ти я караш да пали и да се движи ,не те е срам :hondarulez: може да са 100 причини,компа светва ли ти ,дава ли грешка?

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest no1else

След тези странни звуци сутринта си пали нормално, но колкото пъти я оставя на празен ход започва да сваля оборотите докато угасне. След това си пали пак от раз и пак същото. Прибрах я до гаража на ход...когато и давам газ проблеми няма , но оставя ли я без газ... :hondarulez: Чека си изгасва като си запали.

Редактирано от no1else

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest svetlio

Може и дистрибуторна капачка да е. Поне при мен беше това при подобни симптоми :hondarulez:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest slus4o

Може и дистрибуторна капачка да е. Поне при мен беше това при подобни симптоми :hondarulez:

<{POST_SNAPBACK}>

Е ако е дистрибуторна не би ли трябвало да му прекъсва

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest svetoslavned

Ако караш на газ ,провери си газовия клапан,най вероятно е задръстен от боклуци ,нали знаеш колко ни е хубава газтта.Ако ти прави този номер и на бензин тогава отиди при някой които разбира.Успех.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове
Guest slus4o

Ако караш на газ ,провери си газовия клапан,най вероятно е задръстен от боклуци ...........

<{POST_SNAPBACK}>

Дека е това чудо :hondarulez: и не е ли филтърчето :worthy:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...