Guest ma4o #1 Публикувано 18 Април, 2006 да му е честит всичко наи-наи и наздраве Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest johnyboy #2 Отговорено 18 Април, 2006 Жив и здрав Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest benji_crx #3 Отговорено 19 Април, 2006 честито , жив и здрав Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest roadracer #4 Отговорено 19 Април, 2006 Иохохо и бутилка "......." Жив ,здрав и курав ! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Rust #5 Отговорено 19 Април, 2006 Meрси пичове !направо ми стана гот че имам рожден ден Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest greenwather #6 Отговорено 19 Април, 2006 Meрси пичове ! направо ми стана гот че имам рожден ден <{POST_SNAPBACK}> ами така и трябва честито и от мен Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest didone #7 Отговорено 19 Април, 2006 честитожив и здрав Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове