eransun 2 #1 Публикувано 3 Декември, 2010 Здравейте днеска като се прибирах от София към Пловдив по магистралата ми светна лампата на ABS-a . Някакви идеи от какво може да е и да ме посъветвате какво да правя . Благодаря предварително Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
GaiJin 26 #2 Отговорено 3 Декември, 2010 Колега,на мен ми светеше лапмата за SRS-а и отидох в Бултрако,където за 21 лв ми я оправиха.Моето мнение е най-добре да отидеш там,защото аз ходих преди това и на други места и се сблъсках с такива пишман майстори,че чак идея си нямаш.Знам че ABS и SRS не е едно и също,но на твое място аз бих отишъл в Бултрако Успех Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
eransun 2 #3 Отговорено 4 Декември, 2010 А де лампата изгасна тази сутрин Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
RECS 2 #4 Отговорено 21 Декември, 2010 Колега лампата на ABS понякога светва от хлабава връзка на някой датчик.На всяко колело има такъв датчик който е с кабел на него има букса обикновено проблема се появява в студено и влажно време не контактува добре и може ту да светва ту да угасва,добре е да се почистят клемите с контактен спрей.Дано съм бил полезен . Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове