Jump to content
Hamann

Дали има добри хора и ще ми помогнат за...

Recommended Posts

Здравейте фенове,И аз като вас имам Хонда акорд купе 1994г. и колкото повече я карам толкова повече ми харесва :rolleyes: Та това което искам да питам е някои от вас дали има в повече или да ми каже от къде мога да си намеря табло (за километраж, оборотомер и тн. говоря) за нея. Модела на двигателя е F20B3.Всичко по таблото работи без скоростомера т.е. работи когато си иска. През повечето време седи на 30км/h. и когато си иска тогава работи (после кажете, че Хонда не е кола с характер :unsure::unsure:) ). Ходих при Омбре (преди доста време) и смених датчика ама не е от него. Чудя се дали не е някоя маса избагаля по трасето или просто колкото и да се радвам на колата тя си плаче за друго табло.Много ще се радвам ако някои драсне нещо по тази тема.Опитах се да намеря секцията купувам - продавам във форума ама с този нов юзер френдли :D)) интерфейс не мога да се оправя и затова пиша.

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравей колега!Пробва ли да потърсиш в mobile.bg за някоя катастрофирала.Ако искаш погледни тази обява http://www.car24.bg/pcgi/car.cgi?act=3&adv=11211228246077545&avto=Honda_Accord

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Здравейте,Благодаря ви :shock: Ей това е да има пичове които искат да помогнат на събрат по МПС :) Весел ден и имате по една бира от мен когато се видим :rolleyes:

Сподели публикацията

Адрес на коментара
Сподели в други сайтове

Създайте нов акаунт или се впишете, за да коментирате

За да коментирате, трябва да имате регистрация

Създайте акаунт

Присъединете се към нашата общност. Регистрацията става бързо!

Регистрация на нов акаунт

Вход

Имате акаунт? Впишете се оттук.

Вписване

• Потребители разглеждащи страницата   0 потребители

No registered users viewing this page.

• Предстоящи събития

No upcoming events found
  • Създай нов...