Guest dancing_niki #1 Публикувано 18 Април, 2006 Хора отново се допитвам до вас. Понеже съм горд студент от ТУ-София и понеже и там програмата е перфектна, та по английски имаме да направиме презентация на PowerPoint (около 10 мин.) на някаква техническа тема. Аз също се чудя каква е връзката м/у изучаването на език и PowerPoint, освен че съдържанието е на английски Така че моля ви колеги, на някой ако му се намира нещо подобно ако може да ми услужи с него да отбия номера?Много ви благодаря предварително! Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest Tino #2 Отговорено 18 Април, 2006 Хора отново се допитвам до вас. Понеже съм горд студент от ТУ-София и понеже и там програмата е перфектна, та по английски имаме да направиме презентация на PowerPoint (около 10 мин.) на някаква техническа тема. Аз също се чудя каква е връзката м/у изучаването на език и PowerPoint, освен че съдържанието е на английски Така че моля ви колеги, на някой ако му се намира нещо подобно ако може да ми услужи с него да отбия номера? Много ви благодаря предварително! <{POST_SNAPBACK}> Потърси из google-a , напиши .ppt и ще ти изкара всякакви файлове на PawerPoint се ще намериш нещо на английски Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest koki #3 Отговорено 18 Април, 2006 Презентация на мобилен оператор върши ли ти работа Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове
Guest dancing_niki #4 Отговорено 18 Април, 2006 Презентация на мобилен оператор върши ли ти работа <{POST_SNAPBACK}> Неммммм, трябва да е техничарска, но като се замисля от друга страна, ми е все тая каква е, така че ако не те затруднява ми я прати на dancing_niki@mail.bg пък и на български да е, аз ще си я превеждам докато я показвам Сподели публикацията Адрес на коментара Сподели в други сайтове